Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR
Реанімація X-7** - обговорення.
Astronomy:
-sat-fan-!!я думаю що пройде трохи часу і ці тюнера теж будуть без софтової підтримки
-sat-fan-:
--- Цитата: Astronomy від 15:35:32, 23 Лютого 2009 ----sat-fan-!!я думаю що пройде трохи часу і ці тюнера теж будуть без софтової підтримки
--- End quote ---
Я вважаю що на них 7** ніколи й небуло належної софтової підтримки (постійно сирі софти).
fox-taras:
Треба переходити на AP-BOX ,а такі х-300,х-600 ітд ними вже давно забуті. І непереживайте з софтами вони всерівно появляться і все буде працювати тільки потрібно час адже ми українці і ще ніхто нас невзув а підробки були є і будуть.
romireb:
2 fox-taras
*oohaa*
--- Цитувати ---Треба переходити на AP-BOX
--- End quote ---
*-S А ви готові персонально вмовити кліента купити тюнер AP-BOX 910 хд за 380 енотів по курсу 10,0 або навіть по курсу 7,0 ?
я ось сам його намагаюсь придбати а ціна скаче .... кліенти ресівер за 100 баксів вважають захмарно дорогим .. .... *-< *+*- не кажучи про ортон-шмортон-кубрак-жлобо... ca.,
dozent:
Почитав на сайті Сат-сістем про "бомбу", спочатку трохи занервував-бо поставив людям близько десятка лівих 730 (але всіх попереджав що це ліваки). Потім заспокоївся і обдзвонив всіх ціх клієнтів-"бомба" ні в кого не спрацювала. Мабуть холоста була. Та всеодне для підстраховки розіслав хлопців-установників, та і сам помотався по кліентам зі флешками та всм відкотили прошивки на 17.05. Вже другі сутки-політ нормальний-не така страшна "бомбо", як її малюють
Навігація
Go to full version