Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Dreambox (клони). Обговорення
bad:
Astronomy яка мені різниця як простому користувачеві хто що в кого вкрав?(Enigma 2) зараз не тільки на вушках крутиться але дрім мультимедія чомусь наїхала тільки на Марусус, але то їхне право напевно дійсно відчули конкурента!Ясно що енігма здерта в дріма та підправлена під свое залізо, тут не поспорю.Але tosat правий китайці у дріма вкрали все і залізо і енігму!я щось думаю китайські піlвали які дріми штампують більше шкоди дриммультимедія завдають як Ву!
Я ось ультиму чекаю у пятницю буде цікаво як там енігма на новому зілізі бігае!
Якщо моя думка то вважаю що дрімам оригіналам треба цінову політику більш приемну зробити, конкурентів зараз багато з явилося,всі на енігмі та з непоганим залізом я не тільки про ву пишу там якісь екстренд та ще е інші, ви гляньте яка ціна 800СЕ
оригіналу китаець майже в 3 рази дешевше.Це так просто раздуми платити такі гроші за відому марку чи ні ca.,
vitivan:
Ніхто нівкого і нічого некраде, Китайцям Німці самі дали, тому що оригінали теж випускають в Китаї, Німці лише пишуть іміджі, а пів світу їх адаптує під так звані Китайські дріми.
І повторюся, що практично усі тюнера виготовляють в Китаї. Для прикладу, може дехто думає, що Аміко виготовляють в Венгрії?
Ось фабрика, яка виготовляє приймачі для Європи і не тільки на базі процесора ST7101......
ST7111, це Аміки, Гі і тд.
Вони ж пишуть Спарк так званий софт і інше.
http://www.fulansoft.com/products.asp?ClassID=2&ParentID=0
vitivan:
Що Ви мелете, які підвали, це в нас підвали, а там прогрес і технологічний розвиток, який в підвалі не зробиш, це щоб Бад міг зрозуміти.
bad:
vitivan так що німці пишуть енігму і для клонів? і спеціально туди бомби пхають? так дрім мультимедія мае процент з лівих дрімів?
Fulan китайська фірма?Це китайські програмери пишуть софт під опен галакси анаконду?ви мене просвятили!Навіть більше нічого писати не буду тепер ясно саме краще китайський дрім у вас е я візьму давайте ящик!
vitivan:
Почитай уважно, що я пишу:
Німці лише пишуть іміджі, а пів світу їх адаптує під так звані Китайські дріми.
Нажми на посилання і прочитай там все написано.
Тут мова нейде про те щоб в мене брати чи не брати. Ми говоримо про інші речі, про підвали і тд.
Навігація
Go to full version