Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Dreambox (клони). Обговорення

<< < (8/9) > >>

bodyan:
Хм... Цікаво виходить. Розробка ПЗ для SD-приймачів DreamBox на основі Dbox-2 - нормально, розробка ПЗ на основі DreamBox HD для інших ненормально.

Назва Enigma2 це надбання Dream Multimedia, все решта розробників

bad:
Яка різниця де фабрика що софти на фабриці пишуть? там процес зборки заліза де офіс Fulan? А на рахунок дрымыв я серйозно
2 ящики візьму гарантія е?

vitivan:
Тут на форумі хто в мене купляв знають, гарантія по домовленості можу дати свою гарантію від місяця до одного року, реальну гарантію, а не так звану " від виробника"

vitivan:

--- Цитата: bad від 15:28:23, 29 Листопада 2011 ---Яка різниця де фабрика що софти на фабриці пишуть? там процес зборки заліза де офіс Fulan?

--- End quote ---

http://www.fulansoft.com/products.asp?ClassID=2&ParentID=0  тут нажми і все побачиш, написано і про адрес і про софт.

bad:
Так яка гарантія? рес не 15 баксів кощтуе місяць рік два? напишіть нормально брак якщо буде за чиї гроші їх катати туди сюди? гарантія тобто? робота безкоштовно? за запчастини платити в яких уже все враховано? нормальну відповідь я не лх нефіг мені лапшу вішати ціну в приват будьласка! візьму 20 дрімів! будуть хоть з одним проблеми як будем вірішувати? чи будете мені поім втирати так то неоригінал які притензіі?мережа погана головка коротить? Я чесно візьму нормальна гарантія без питань ну буду кидалово будем по іншому розмовляти?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version