Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Dreambox (клони). Обговорення

<< < (6/9) > >>

bad:
vitivan я дужерадий що китайці почали нормальні реси клепати, мене це не цікавить мав того барахла повно і гемору з ним також, зараз е нормальні речі по нормальних цінах в бік китайських підвалів навіть не дивлюся та не подивлюся, остання моя покупка була 403 ортони по супер ціні 43 еноти віддав назад, і більше точно китайців дорожчих за 20 брати не буду.Але ми тут не за якість говорим чоловік нехай доведе що вушка тормоз?Якщо це просто його фантазія то нехай маячню не пише , якщо немае змоги потестити то можна на ютубі тести глянути або форуми в неті почитати! 

slavon:
bad Не знаю, як Дрімі 800СЕ, але мій 500ХД (китаєць) з сімкою Ферарі, щоб не наврочити, працює можна сказати ідеально. З проблем можна зазначити тільки - проблему прийому одного ТР в DVB-S2 провайдера 3К з 36Е, але наскільки мені відомо такі ж проблеми є у оригінальних приймачів (ВЧ блоків) Дрімбоксів.   ca.,

bad:
slavon а у мене навіть немае проблем з трансподером! ні з позиціонером взагалі ніяки, за півтора року один раз підвис там кнопочка ресет е одним натисканнм вернулося все на місця , та й то грішу тоді світло блимало напевно тому, вірніше його включали виключали. А так як имідж залив ему настроїв працюе і працюе.А взагалі якщо охота пофлудити давайте перенесемо тему в курилку тай попатякаем! Я просто висловив думку якщо за 800СЕ платити 250 зелених краще соло за 200 взяти.
На 50 які залишаться можна гарно за чарочкою посидіти!!!
До речі я собі зараз ультимо замовив треба йти в ногу з прогресом!

Astronomy:
bad!а чиїм проектом(Enigma 2) ця кантора користується? самі придумали чи вкрали  в компанії Dream Multimedia  ??

tosat:

--- Цитата: Astronomy від 12:36:33, 29 Листопада 2011 --- самі придумали чи вкрали  в компанії Dream Multimedia  ??

--- End quote ---

Тоді я дозволю собі запитати: А хто більше у кого краде..? :)
Наскільки я знаю, то до китайських дрімів з нуля софтів ніхто не пише, теж крадені..
щоб не повторилася ситуація як зараз з китайськими S1 краще все-таки брати Vu.., імхо

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version