Автор Тема: Допоможіть з ARION AF-3300CR  (Прочитано 5355 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« : 19:42:16, 17 Січень 2009 »
Привіт добродії ! Підскажіть будьласка ? Чому при введенні кодів 74621.74623 тюнер реагуе ,а на 24680 нехоче, неможливо перепрошити .Може я щось недочитав чи недобачив.

Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #1 : 20:13:28, 17 Січень 2009 »
У першому випадку вказані комбінації цифр використовуються для зберігання ключів і списку каналів на компютері.При цьому потрібно натиснути синю стрілку(Receive From STB) відповідної програми.
При використанні коду 24680 навпаки збережені на компютері сеттінги заливаються в тюнер і тоді використовується червона стрілка(Send To STB) програми Ariter2N   або Gazoline.
Можливо у цьому проблема?

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #2 : 20:23:23, 17 Січень 2009 »
Скинь його в завод а потім маніпулюй.

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #3 : 20:39:52, 17 Січень 2009 »
 Я все те пробував і всі проги тоже.А щас скинув в завод то нічого нема . І код так і не діє.


Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #4 : 21:51:10, 17 Січень 2009 »
А що горить на табло тюнера після набору 24680?
Після переводу в режим програмування - на табло "Alt".Якщо ж тюнер так і залишається в стендбай,то можливо проблема в пульті(перевір чи нормально спрацьовують цифрові кнопки)

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #5 : 08:44:50, 18 Січень 2009 »
Стендбай остаеться без змінним.Кнопки всі кляцав працюють.


Відсутній jvpx

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +81/-1
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #6 : 15:26:59, 18 Січень 2009 »
Містика якась.  :)
Якщо не важко,опишіть будь ласка детальніше весь процес перепрошивки (якими програмами користувалися) та вкажіть системну інформацію тюнера і версію залитого софта.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #7 : 07:53:11, 19 Січень 2009 »
SOS200 ви щасливий власник надоробку на проці STI5105 який практично через рік-півроку залишили без нового ПЗ.В ньому навіть бісс не редагується(встроєний в софт але я так і не зміг ніякою прогою редагувати).Маю приблизно такий(2000СR).

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #8 : 20:56:10, 20 Січень 2009 »
  Я так і поняв ,але в цьому бісс  редагуеться , тільки канали вдкриваються від 30сек. до 1хв. і Хотбірд не всі транси ловить .Так і е ,це не ресивер ,а маленька коробка для сервизу. Спасибі всім хто  виділив хвилинку!

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #9 : 21:05:38, 20 Січень 2009 »



Якщо не важко,опишіть будь ласка детальніше весь процес перепрошивки (якими програмами користувалися) та вкажіть системну інформацію тюнера і версію залитого софта.
Причому тут софти , як рес. небачить код .(Програми всі які е в неті ті і пробував).

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #10 : 06:58:58, 21 Січень 2009 »
Він зовсім не такий як Аріон1700(на іншому процесорі Сті5105) тому й коди не працюють.Мені вдалося прошити,а от сетінги (канали) по-моємі невдалося закинути.
П.С. Зустрічав 2000СR на проці STI5518(можливо й у вас такий) тому щоб не було помилки напишіть системну інфу з вашого ресу.А прогoю dz_arion_loader_version2_all пробували(загрузчик софту,списку каналів,ключів)?

Відсутній SOS200

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +2/-0
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #11 : 08:45:22, 22 Січень 2009 »

 dz_arion_loader_version2_all пробували
Цим загрузчиком я пробував , В цій прог. з"являлися 00 (нулі) тіпа починае грузить ,а потім Error. Данні інфи ось ($MATEO220S3390P-софт. DATA-01; BOOT-01)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #12 : 08:56:22, 22 Січень 2009 »
В ньому навіть бісс не редагується(встроєний в софт але я так і не зміг ніякою прогою редагувати).

Прошива по-своєму типу кодована? То не є кодування в прямому змісті слова, але її перекручують, щоб запобігти втручанню...Скинь мені прошиву від такого, я поколупаюся.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній craftwar

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +13/-2
  • определить сохранить стереть записать
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #13 : 18:04:07, 22 Січень 2009 »
тут мфє все по ціх тюнах бути, но с бісс... *-G http://www.sathack.pl/upload/index.php?subcat=34
тиша! іде засідання

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Допоможіть з ARION AF-3300CR
« Відповідь #14 : 09:52:44, 23 Січень 2009 »

 dz_arion_loader_version2_all пробували
Цим загрузчиком я пробував , В цій прог. з"являлися 00 (нулі) тіпа починае грузить ,а потім Error. Данні інфи ось ($MATEO220S3390P-софт. DATA-01; BOOT-01)
Судячи по системній іформації у вас тюнер на проці 5105.І підійде софт лише $MATEхххххх .В моєму був $VOTOххххххххххх і інший ($MATEхххххх та ін.) я запхнути не міг.Сьогодні пробував що-небудь знайти по них,та навіть офіційний сайт(votosat.com) не працює.Закинули ці реси...

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2674
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2903
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 1027
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1744
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 2003
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro