Технічний відділ > Практика встановлення антен.

90Е+80Е+75Е

<< < (13/36) > >>

Snoop:
Добрий день! В мене стоъть дракон 3 головий 75-80-90 на 0,85м! За рахунок того що на 80 скоро нічого буде дивитись (можливо все) чи можна 90 поставити у фокус і з боку прикріпити 75 чи піде? В мене 90 зараз показує тільки у нормальну погоду (і то залежить від частоти, частота 10995 V дуже рідко глючить, а вот 11057 V 11093 V частіше) І в мене таке питання чи варто ставити 90 у фокус чи це щось покращить чи різниця буде не значна що навіть не потрібно бавитись! ca.,

Ogirok:

--- Цитата: Snoop від 09:15:15, 22 Серпня 2008 ---чи можна 90 поставити у фокус і з боку прикріпити 75 чи піде?
--- End quote ---
Навряд чи хтось тут з присутніх на форумі пробував (або має практику) 90E брати в центр а 75Е збоку.

90-75 = 15 градусів в бік - напевно не захватить офсетна таріль.
То справа для тероїдальної антени.

Хоча. 5Е і 19Е - теж різниця вправі 14 градусів. Ну але в Астри (19Е) дуже потужний сигнал у Львові.

Тут на форумі читаю, що хлопці кажуть на 90E ставити окрему 1,2м таріль.
Є ще такий варіант - поворотка.
Але на скільки памятаю, що в тебе дерева біля хати і до того високі. Тому з одної точки напевно не захопити орбіти.

M1sha:
Центр України.Ставив 90 градус і 75 на одну таріль в 0,95м. Працює нормально тільки коли конвертора по боках, та ще треба компромісне положення антенки вивірить, щоб обидва сопутника працювали добре.Запасу рівня  майже немає, трошки хмарки-підриває зображення.Щоб якісно  зробити треба багато часу потратити. Ото треба таріль  1,2м та й без мороки.

Snoop:

--- Цитата: M1sha від 22:16:56, 22 Серпня 2008 ---Працює нормально тільки коли конвертора по боках,

--- End quote ---

Я так зрозузумів, що у фокусі конвертор  не закріплено?

zloj vitos:
В фокус теж можна ставити конвертор(на 80"),тільки мультифід на 75" треба вигнути так щобможно було двигати головку до упору до центральної труби,та можливо треба буде пообрізати(якщо заважатиме)внутрішні пласмасові корпуси мультифідів(щоб головки якомога ближче підходили одна до другої(80 та 75).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version