Технічний відділ > Практика встановлення антен.

90Е+80Е+75Е

<< < (12/36) > >>

zioom:
Думаю ситуація яку описує Android-80 цілком реальна і головну роль грає розташування супутника та під яким кутом у нього іде вертикальна та горизонтальна поляризація миж невикористовуємо прямофокусну антену.Вже давно зауважив що на поворотці сигнали із крайніх супутників значно вищий аніж на антені настроєній на супутник. Висновок потрібно робити кріплення під кутом для збільшення сигналу з даних супутників.

globo:
Подібну ситуацію мав при підміні клюшки від 0,95м до 0,9м.  :uglystupid2: На центрі сіріус був 67%, а в мультифіді 88%(за рахунок можливості компенсації мультифідом більшої клюшки і поверненням головки в фокус ближче до полотна тарілки).Доцільним буде спробувати в руках переміщати головку для виявлення точного фокусу.  An14

Ogirok:

--- Цитата: zioom від 23:00:20, 24 Липня 2008 --- Висновок потрібно робити кріплення під кутом для збільшення сигналу з даних супутників.

--- End quote ---
Підтримую. Також подібне спостерігав днями:
1) Заїхав Двигуном (горизонт-горизонт) на Сіріус. Відповідно антена стала нахилена, ніби на похилому кронштейні.
2) Добавив ще головок на Хотбірд, Астру, Сіріус.
 Так сигнали стали вищими.
Також змінилося розташування головок, одна відносно другої в горизонтальній площині.

Android-80:

--- Цитата: zioom від 23:00:20, 24 Липня 2008 ---Думаю ситуація яку описує Android-80 цілком реальна і головну роль грає розташування супутника та під яким кутом у нього іде вертикальна та горизонтальна поляризація миж невикористовуємо прямофокусну антену.Вже давно зауважив що на поворотці сигнали із крайніх супутників значно вищий аніж на антені настроєній на супутник. Висновок потрібно робити кріплення під кутом для збільшення сигналу з даних супутників.

--- End quote ---
Та я ще при установці першого супермаунта запримітив цей прикол,що при наклоні тарілки у відповідну сторону(в нашому випадку східні супутники)-сигнал значно покращується,навіть скажу,що стабільний на "паршиву" погоду.
Тому стараюсь завжди кронштейном нахилити тарілку...

ЗІ. Іноді клієнти жаліються на нас,що тарілки криво монтуєм :2funny:

tosat:
Тут немає нічого дивного - при нахилі тарілки міняється і кут поляризації...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version