Технічний відділ > Практика встановлення антен.
90Е+80Е+75Е
Ihor KIP:
Вкажіть сильніші транспондери для цих супутників і з яким рівним сигналу для цих супутників в Ku. Чи пробував хтось шукати 80Е (або 90Е) в С поляризації ?
В мене таріль Triax 1,2 м., Львівська область, Ставлю на дах дому - видимість нормальна.
sat-pl:
--- Цитата: Ihor KIP;4130 ---Вкажіть сильніші транспондери для цих супутників і з яким рівним сигналу для цих супутників в Ku. Чи пробував хтось шукати 80Е (або 90Е) в С поляризації ?
В мене таріль Triax 1,2 м., Львівська область, Ставлю на дах дому - видимість нормальна.
--- End quote ---
просто чим більша антена ти дальшеголовки маю один від одного стояти....від цьго дуже губится сигнал.... пробуй на 90 см.....на 1.20 незную чи получится....
Ihor KIP:
Це я вкурсі, справа в тому що Triax овальної форми (верх/низ розтягнені) і відстань міжголовками зменшується.
sat-pl:
--- Цитата: Ihor KIP;4133 ---Це я вкурсі, справа в тому що Triax овальної форми (верх/низ розтягнені) і відстань міжголовками зменшується.
--- End quote ---
класно....:cool:
oleho:
--- Цитата: Ihor KIP;4130 ---Вкажіть сильніші транспондери для цих супутників і з яким рівним сигналу для цих супутників в Ku.
--- End quote ---
Ось таблиця каналів на ці супутники, а КУ диапазоні можеш використовувати любий.
Навігація
Go to full version