Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Список каналів і ключі для Globo 3000 - 6000..

<< < (11/18) > >>

slavon:

--- Цитувати ---Думаю що причина в Віндовс8, я користуюсь тільки VindovsXP, кілька років тому поставили мені сімку і в мене були подібні проблеми, перейшов назад на XP - шиється все добре.
--- End quote ---
проблема не у версіях Windows 7, 8(8.1), 10 - проблема як правило у вбудованому антивірусі від Microsoft та фаєрволі (брендмауєрі) Windows - як правило їх треба відключити на час прошивання !!! також бажано перевірити налаштування СОМ портів ...  ca.,

--- Цитувати ---в кінці видає verify failed поясніть будь ласка причину
--- End quote ---
"verify failed" - означає помилку перевірки цілосності файла загрущиком софту/налаштувань !!! якою програмою розпаковуєте архів ??? бажано мати на ПК WinRAR та 7zip

valiks888:

--- Цитата: slavon від 08:21:07, 18 Березня 2018 ---якою програмою розпаковуєте архів
--- End quote ---
При чому програма? якщо в один приймач лізе, а в інший не хоче.

slavon:
тоді треба дивитися сам приймач - БЖ , COM-port ...  ca.,

Lemberg:
Доброго дня, побратими!

У мене є старенький тюнер Globo_Digital_5000. У ньому треба обов'язково повністю поміняти прошивку (прошивку, канали, ключі). Будь ласка, поділіться у кого є хороший набір, або підкажіть, звідки можна скачати.
Буду дуже вдячним.
З повагою.

urij66:

--- Цитата: Lemberg від 16:36:48, 16 Травня 2018 ---Доброго дня, побратими!

У мене є старенький тюнер Globo_Digital_5000. У ньому треба обов'язково повністю поміняти прошивку (прошивку, канали, ключі). Будь ласка, поділіться у кого є хороший набір, або підкажіть, звідки можна скачати.
Буду дуже вдячним.
З повагою.

--- End quote ---
Братішка, маєш комп, або ноут, інтернет, а таке старє не можеш поміняти на щось новіше і сучасніше за 300-400грн.Без образ.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version