Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Список каналів і ключі для Globo 3000 - 6000..
Андрій Скірка:
дуже дякую Вам, нехай Господь Бог допомагає.
Додано: 16:55:58, 16 Березня 2018пробую прошивати та далі в кінці видає verify failed поясніть будь ласка причину, в мене в компі віндовс 8
kraig:
Я недавно шив Globo 6010 зашився без проблем, навіть не знаю що може бути. Ну накрайній випадок впиши всі транспондери і проскануй вручну, потім ввести ключі, роботи на півгодини і все працює. Але я б змінив тюнер, зараз за 270-290 грн, можна хороший і функціональнійший взяти!!!
vasic:
--- Цитата: Андрій Скірка від 16:17:08, 16 Березня 2018 ---пробую прошивати та далі в кінці видає verify failed поясніть будь ласка причину, в мене в компі віндовс 8
--- End quote ---
Думаю що причина в Віндовс8, я користуюсь тільки VindovsXP, кілька років тому поставили мені сімку і в мене були подібні проблеми, перейшов назад на XP - шиється все добре.
Андрій Скірка:
Дякую Вам за підтримку *-I *-I *-I *-I
valiks888:
--- Цитата: Андрій Скірка від 13:52:03, 17 Березня 2018 ---Думаю що причина в Віндовс8
--- End quote ---
Про 8-ку не скажу, у мене ноут робочий, стоїть 7-ка(на 8-ку немає дров до перехідника).
На деяких приймачах цієї серії також вискакує такий напис, але я грішу на списки каналів, може зняті з другої прошивки.
Бувє що список каналів лягає добре, а ключі ніяк, доводиться руками працювати.
Навігація
Go to full version