Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Список каналів і ключі для Globo 3000 - 6000..

<< < (12/18) > >>

Lemberg:
Та я маю й новий "Галаксі_Іноваціон". А цей (Глобо) хочу віддати тим що не мають. Але перед цим його необхідно прошикти, оскільки, років вісім ніхто ним не користувався.

urij66:

--- Цитата: Lemberg від 17:33:25, 16 Травня 2018 ---Та я маю й новий "Галаксі_Іноваціон". А цей (Глобо) хочу віддати тим що не мають. Але перед цим його необхідно прошикти, оскільки, років вісім ніхто ним не користувався.

--- End quote ---
Тоді вам уважуха і респект!Якщо не знайдете прошивку, то я думаю, що там прошивки не змінились.Просто всі частоти видалити.І ввести тільки робочі-це на півгодини роботи, ну звичайно, якщо є час.

Lemberg:
Ні, все-таки там треба поміняти хоча б саму прошивку, а транспондери можна буде ввести й через пульт. Бо я пробував його включити - зависає.

Ну, нічого. Скачав я прошивку з попередньої сторінки цієї гілки. Можливо, що вона робоча. Бачу, тут в архіві є й прошивка, і канали, і ключі. Завтра попробую прошити. Але спочатку ще мушу знайти свій кабель RS232.

Дякую за відповідь!

duman:

--- Цитата: Lemberg від 19:56:48, 16 Травня 2018 ---Ні, все-таки там треба поміняти хоча б саму прошивку, а транспондери можна буде ввести й через пульт. Бо я пробував його включити - зависає.

--- End quote ---

Тут почати треба мабуть з провірки напруг бж на наявність  пульсаці,а потім вже міняти все що потрібно.

Lemberg:

--- Цитата: duman від 20:10:23, 16 Травня 2018 ---
--- Цитата: Lemberg від 19:56:48, 16 Травня 2018 ---Ні, все-таки там треба поміняти хоча б саму прошивку, а транспондери можна буде ввести й через пульт. Бо я пробував його включити - зависає.

--- End quote ---

Тут почати треба мабуть з провірки напруг бж на наявність  пульсацій...

--- End quote ---

Спочатку спробую прошити. А якщо результату не дасть, то зніму кришку і кину тестером на живлення та подивлюся якої він нам співає.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version