Автор Тема: Як обдурити Електронний лічильник?  (Прочитано 16102 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній oleho

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +3461/-3
Як обдурити Електронний лічильник?
« Відповідь #30 : 13:15:32, 24 Січня 2010 »
перед тим як викладати варто було б прочитати.

Перед тим, як щось писати - варто дочитати до кінця.
Чи може є що сказати по факту експеремента?  :o Наприклад "З лічильником НIK - не проходить, а от з такими то  ***  не пробував, бо намаю в наявності" .   :-Р

Відсутній АЛИНА ГУМИНИЧЕНКО

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-1
« Відповідь #31 : 13:47:39, 24 Січня 2010 »
 В ЖУРНАЛ1 "ЕЛЕКТРИК " СТАТТЯ З СХЕМОЮ БУЛА НАДРУКОВАНА  "ДЛЯ ЗАГАЛЬНОГО РОЗВИТКУ"  . ЯКЩО Ц1КАВИТЬ 1НФОРМАЦ1Я - В ПОШУКОВИЙ СИСТЕМ1  ПРОПИШ1ТЬ "СПОСОБЫ ОТМОТКИ СЧЁТЧИКА" 1 ЗЗАЙДЕТЕ СХЕМИ З ОПИСОМ . ДО РЕЧ1 ТОЧНО ТАКА СХЕМА 1 БУЛА НАДРУКОВАНА В ЖУРНАЛ1 "ЕЛЕКТРИК" З ОПИСОМ НАЛАДКИ ТА НАВ1ДЬ З ЗАМ1НОЮ РАД1ОЕЛЕМЕНТ1В.  СХЕМА БУЛА ОПОБУВАНА НА Л1ЧИЛЬНИКУ " МЕРИД1АН" СОЭ-1,02\2Т 1 НАВАНТАЖЕННЯМ 1,2КВТ   ЗА ГОДИНУ РОБОТИ БУЛО НАРАХОВАНО 0,3 КВТ  . В СХЕМ1 З ЖУРНАЛА Е НАВМИСНО ВНЕСЕН1 2 ПОМИЛКИ В НУМЕРАЦ11 ОПОР1В. R8 ТА R9. ЯКЩО ЧОГОСЬ ДУЖЕ ЗАБАЖАТИ ТО ВСЕ МОЖЛИВО ЗНАЙТИ.

Капс-лок виключіть! А то не пристойно кричати на форумі, тут глухих немає.  :)
« Останнє редагування: 13:56:42, 24 Січня 2010 від oleho »

Відсутній oleh61

• Ветеран
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
« Відповідь #32 : 14:38:53, 24 Січня 2010 »
 "В СХЕМ1 З ЖУРНАЛА Е НАВМИСНО ВНЕСЕН1 2 ПОМИЛКИ В НУМЕРАЦ11 ОПОР1В. R8 ТА R9. "   а з цього місця,будь ласка,детальніше ???
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

• Новачок
  • *
« Відповідь #33 : 15:08:48, 24 Січня 2010 »
 Ном1нал R8=1,5 кОм  R9=560 Ом

• Новачок
  • *
« Відповідь #34 : 15:20:13, 24 Січня 2010 »
  В нов1й папц1 файл1в котр1 виклав  ivashko  схема  з журналу  "елекрик"

Відсутній NAZAR

• Старожило
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
« Відповідь #35 : 16:13:28, 24 Січня 2010 »
перед тим як викладати варто було б прочитати.

Перед тим, як щось писати - варто дочитати до кінця.
Чи може є що сказати по факту експеремента?  :o Наприклад "З лічильником НIK - не проходить, а от з такими то  ***  не пробував, бо намаю в наявності" .   :-Р
Оleho,при всій повазі до тебе-усі ці схеми розраховані на наявність індуктивної составляючої у датчику току ,що я не зустрічав у сучаних лічильниках.Свого часу(років 4 тому)я цикавився цим,навіть купували схеми в позитроні.Одну пробували робити,але для електромеханічного лічильника вони не працюють.У більшості ліч.застосовують по фазі шунт,а по нулю-транс. струму-для якого 15 кГц-понти. >:(І ще-ті лічильники (однофазні) що я зустрічав собрані на мікроконтролері ADE 7751,для якого по перше нема різниці на якій частоті працює нагрузка а по друге вона враховує дисбаланс поміж фазою та нулем.І коли він є-то в мене він рахував ще швидше >:( і горів аварійний світлодіод, :'(а якщо лічильник надворі то це недопустимо.Єдине до чого я додумався-понизити тактову заміною кварцу.Там стоїть на 3,58,а я пробував на 2 МГц.Пропорційно зменшилось і рахування. *oohaa*
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній basaraba

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +8/-0
« Відповідь #36 : 18:52:34, 07 Лютого 2010 »
можу порекомендувати методу без будь яких схем,без вмішувань в роботу.Думаю розробники лічильника не врахували деякі моменти і залишили поле для експирементів.Ті хто користується таким методом ,дякуючи рідкоземельним елементам,відчутно економлять...... *-Pє *-P

Відсутній NAZAR

• Старожило
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
« Відповідь #37 : 19:06:26, 07 Лютого 2010 »
можу порекомендувати методу без будь яких схем,без вмішувань в роботу.Думаю розробники лічильника не врахували деякі моменти і залишили поле для експирементів.Ті хто користується таким методом ,дякуючи рідкоземельним елементам,відчутно економлять...... *-Pє *-P
Щось ви так туманно виражаєтеся.........Якщо ви маєте на увазі ніобієвий магніт то майже всі сучасні лічильники мають захисний магнітний екран,який доречі складає більшу частку в массі лічильника :2funny:
« Останнє редагування: 19:12:44, 07 Лютого 2010 від NAZAR »
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній Арчи®

• Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • Рейтинг: +3883/-2
« Відповідь #38 : 19:24:32, 07 Лютого 2010 »
Не всi derisive.gif
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній basaraba

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +8/-0
« Відповідь #39 : 19:53:17, 07 Лютого 2010 »
Розробники залишили *дірку* ....в  6-ти типах вона знайдена.А про магекран я не "здогадувався....."

Відсутній oleg_lezha

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +258/-0
« Відповідь #40 : 14:23:46, 20 Січня 2011 »
НКРЕ підвищила ціни на електроенергію для населення
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) вирішила підвищити тарифи на електроенергію для населення, яке споживає щомісячно більш як 150 кВт/год. на 30% з 1-го лютого.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні у четвер.
Зокрема, тариф для абонентів, які не використовують електроплити й електроустановки для обігріву і які проживають в містах, з лютого зросте на 30% - до 31,67 копійок за кВт/год.; тариф для сільського населення, яке не використовує електроплити і електроустановки для обігріву, також зросте на 30% - до 29,25 копійок за кВт/год.
Також регулятор підвищив вартість електроенергії для категорії побутових абонентів, які використовують електроплити і електроустановки для обігріву. З 1 лютого ця категорія споживачів платитиме більше на 30% або 24,34 копійки за кВт/год. При цьому для цієї групи споживачів поріг споживання, при якому налічуватиметься новий тариф, становитиме 250 кВт/год. щомісячно.
Своїм рішенням комісія передбачила, що підвищені тарифи застосовуватимуться лише до тих обсягів електроенергії, які побутовий споживач спожив понад встановлені ліміти (150 і 250, відповідно).
Крім того, своїм рішенням комісія передбачила, що воно не розповсюджується на ряд пільгових категорій споживачів. Зокрема, на жителів багатоквартирних будинків, не газифікованих населених пунктів, а також населених пунктів, в яких відсутнє централізоване теплопостачання; на жителів гуртожитків сімейного типу, на багатодітні сім`ї (що виховують від трьох і більше дітей) і сім`ї, в яких виховуються прийомні діти, а також на сім`ї, які утримують будинки сімейного типу для сиріт.
Як відзначив під час ухвалення рішення член НКРЕ Костянтин ТЕЛИЧКО, це підвищення за розрахунками регулятора не торкнеться більшості населення, оскільки воно не перевищує порогів споживання, зафіксованих прийнятим документом. Крім того, відзначив член комісії, економічний ефект такого підвищення для вітчизняного теплоенергетичного комплексу становитиме близько 2 млрд. грн., на які планується скоротити обсяги так званого перехресного субсидування. Він також повідомив, що найближчим часом постанова НКРЕ буде направлена на реєстрацію до Міністерства юстиції України.
Як повідомляв УНІАН, згідно з обгрунтуванням проекту Прогнозного балансу електроенергії, палива і витрат енергогенеруючих компаній ТЕС на 2011 рік, уряд України розглядає можливість дворазового збільшення цін на електроенергію, що відпускається для потреб населення, з квітня, а надалі на 39% з серпня 2011 року.
Таким чином, в результаті двохетапного підвищення тарифи на електроенергію з серпня 2011 року можуть становити:
для міського населення (без електричних плит) – до 67,72 коп. за КВт/год. (з ПДВ); для населення, що використовує електроплити – 52,04 коп. за кВт/год. (з ПДВ); для сільського населення – 62,55 коп. за кВт/год. (з ПДВ).
Тим часом, уряд в цілому розглядає три сценарії тарифоутворення для населення в 2011 році. Крім зазначеного вище, розглядається ще один двохетапний варіант підвищення цін для населення (на 50% – з квітня і на 50% – з вересня), а також варіант збереження тарифів незмінними.
Нагадаємо, тарифи на електроенергію для населення не переглядалися з 2006 року.
В даний час тарифи для міського населення (без електричних плит) встановлено на рівні 24,36 коп. за КВт/год. (з ПДВ), для сільського населення – 22,5 коп. за кВт/год. (з ПДВ), для населення, що використовує електроплити – 18,72 коп. за кВт/год. (з ПДВ).

Джерело “УНІАН”
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній ioan

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2442/-11
« Відповідь #41 : 14:36:37, 20 Січня 2011 »
Даааааааа, все згадую помаранчевих, і як всім херово жилось при них ca.,
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній sergeny

• Старожило
  • Рейтинг: +250/-21
« Відповідь #42 : 14:48:25, 20 Січня 2011 »
Ага а я згадую "кучму геть" :2funny: :2funny: :2funny:
А при тому дідови мабуть найкраще жилось

Відсутній oleg_lezha

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +258/-0
« Відповідь #43 : 15:59:13, 20 Січня 2011 »
Весь прикол у тому, що хоч і зроблять ціну гривня за кіловат, все одно нікуди трухляві стовпці електромереж та скачки напруги не дінуться.
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #44 : 17:38:20, 20 Січня 2011 »
Краєм ока бачив на якомусь каналі рекламу пристрою - що економить десь 15-20 %  електроенергії,
мужик втирав тьотці на екрані , що він ,типа, майстер ,має дома багато спожівачів енергії,
 а ця біда ( виглядає як велика  зарядка до 4 пальчикових акумуляторів )- вставляється у
вільну розетку та чогось там зглажує у пульсаціях струму і типа , лічильних замедляє оберти :-Р

Як зупинити лічильник

Автор vicРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 45
Переглядів: 15948
Остання відповідь 10:26:23, 23 Липня 2012
від ded50