Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вибір бюджетного тюнера.
Ігор Горбусь:
--- Цитата: DiD /7AHAC;3958 ---Оптимальний варіант х820, не найгірший - Глобо 7010СR (софтова підтримка Глобо доволі потужна (пакет ТРИКОЛОР наприклад)), а враховуючи, що це потрібно сусідам, то перешити його проблеми ни складе.
--- End quote ---
А як ви дивитесь на Джеферсон , це ж той-же самий х800 тільки майже наполовину дешевший ?
Astronomy:
Ігор Горбусь!
коли джеферсон проіснує на ринку років 5 тоді будем говорить про нього як про тюнер а зараз це клон ОПЕНБОКСА без торгової марки
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Astronomy;3969 ---Ігор Горбусь!
коли джеферсон проіснує на ринку років 5 тоді будем говорить про нього як про тюнер а зараз це клон ОПЕНБОКСА без торгової марки
--- End quote ---
Так він стопроцентовий " клон ОПЕНБОКСА " , буде існувати Опенбокс із своєю підтримко , буде і існувати Джеферсон . Хоча я сумніваюсь шо за пять років при сьогоднішніх темпах розвитку цифрової техніки навіть опенам Х800 не прийде щось на заміну потужніше і краще . Навіть те саме HDTV !
Або ще варіант що невигідно буде Запоріжцям писати проги до Х 8** -тої серії у звязку з великою конкуренцією навіть тих самих джефнрсонів , плюнуть як з 100-тим та 600-тим і все . Наперед не вгадаєш як воно буде , хоча воно до того і йде !
vic:
Ігор Горбусь ..діло в тому,що запорожці ніколи не писали софтів під аріоноподібні..тут ви помиляєтесь..лише опени ф300...я у них купував свій дрім7000 ..це ж не значить,що вони мають і дріми підтримувати...
По темі ж..мені важливо в виборі тюнера також елементарну гарантію,що його безкоштовно відремонтують в гарантійний період і в післягарантійний теж не виникне проблем з цим..я скажу вам,що прохолодно відношусь до всяких лохотронів..в тому числі і до підробок..вважаю за краще випити сто грам дорогого коньяку,аніж півлітру підробки якоїсь..боком потом вилазить..
DiD /7AHAC:
Вiк, у даній ситуації леше ви можете вибирати кращий варіант, бо саме вам прийдеться підтримувати його працездатність. Який з тюнерів вам більше імпонує, той і пропонуйте.
Навігація
Go to full version