Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вибір бюджетного тюнера.
vic:
До мене підходять нині мої сусіди і питаються про слідуюче:
от,кажуть,ти дивишся все і ми теж хочемо хоч щось дивитись якісно..тут трохи поясню,що зображення з ефірки дуже неважне:сніжить,рябить,тріщить..хоч і будинок обплутаний кабелями,антенами обставленний,але..
Перше..мені важко пояснити,що канали українські кодуються..коли буде карта чи ще щось невідомо,в тумані..скільки буде коштувати -теж мряка..але щось же буде показувати..
Друге..звичайно бажано порекомендувати такий тюнер,котрий би не зломався в гарантійний період (що у нас за гарантія всі розуміють,це довго і нудно)..
Третє...поскільки тюнер повинен бути самий найдешевший(тяжке нині життя)то бажано б вибрати його також по критерію,щоб в дальнійшому можна було доробити картоприймач чи докупити приставку типу фенікса під карту..все може трапитись в майбутньому..
Четверте....система повинна бути максимально проста...фіксовані супутники..я не ризикую ставити моторизовану,поскільки потім замордують програмуванням нових каналів і чисткою старих уже..
З усіх представленних на ринку тюнерів вибір падає в мене на Глобо 7100,7010,чи на ще дешевший 8100 ..це трохи більше 30уе..
Хто може порекомендувати чи спростувати чи ще щось добавити..мова йде про саме найдешевше,для людей старших і без претензій великих..
В мене основний критерій--аби не зламався відразу..а то неприємно буде потім людям в очі дивитись щодня..а життя тюнерів з ему само по собі малоперспективне..і не тянуть просто люди на щось дорожче типу опенбокса ф300,820..
sat-pl:
Глобо 7100,7010 це найбільш підходящий вибір;)
vic:
Глобо 7100,7010 я знаю,що дуже рідко виходить з ладу,тому власне на нихзвернув увагу..а от про Глобо8100 який щойно появився на ринку не маю інформації щодо якості його..тут іоан писав,що в Львові на ринку вони по 34уе..хто аналізував їх стан внутрішній-софт я так зрозумів підходить від 7100..
Далі..можливо хто поділить якоюсь певною інфою про встановлення кардридера в подальшому в них..наскільки реально і приблизно що потягне в грошах?
В мене на оці і ще варіант тюнера вже з картоприймачем--Аурум 8500 ..теж не чув щоб взагалі ломався і має картоприймач..віацесс карту теж бачить..але я не знайшов на нього форум підтримки..тут тривожно на серці-хто вразі чого поправить софт..
Astronomy:
Я думаю що тюнер має буде з картоприймачем і глобо в цю категорію не входить ! як на мене це такі тюнера Опенбокс, фергюсон ( багато поставив проблем не було)!!!це два виробника яким надаю перевагу!
vic:
я теж не проти опенбокса х820 ..вважаю його оптимальним на нинішній день..фергюсон-боже борони..але варіант бюджетний..до 100уе і може навіть і меньше..не тянуть просто люди..важке життя нині..скільки потрібно нині заплатити за квартиру,а ще харчуватись..а ще люди старші і порахуйте лікування...мені шкода просто їх в різних планах-і жах як показує в них телевізор і хочеться ,щоб і в майбутньому щось доліпити під карту..і не хочеться,щоб поломався..тому обрав два варіанти нині для них -Глобо 7100 і Аурум 8500..
Навігація
Go to full version