Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вибір бюджетного тюнера.
vic:
Oleh_Y тут власне тема про самий найдешевший тюнер..відкривайте нову тему по власне вашому питанні-будем обговорювати всі ньюанси там..
Astronomy -не лежить в мене душа до аріоноподібних..для мене вони дуже не зручні в користуванні.я б краще Стронг61хх серії сюди б міг віднести..але от нема перспектив в нього щодо зовнішнього картоприймача..
Oleh_Y:
:( Я й хотів самий дешевий тюнер з хардом! а ту відразу нову тему відкривай!
vic:
так тим більше ж є на форумі відповідний розділ по даним тюнерам!!!
kolobok:
в мене була така сама ситуація з сусідом. пристав як ... :)
я навів йому наступні аргументи -- кабель коштує 30 грн на місяць+30грн за цифрове (практично все ФТА із супутників). цифрове без базового не підключають. тюнер для кабельного коштує 550 грн (важливо- кількість каналів обмежена).. загалом - 720 грн на рік платні + 550 у перший рік за тюнер. на 3 роки - 2710 грн...
альтернатива:
1)задля унеможливлення різноманітних "подарунків" на майбутьнє - тюнер повинен мати обов язково приймач /СІ ( найліпший варіант Х820). на 3 роки вистачіть з головою! в нас коштує 612 грн. обладнання -300 грн. загалом - 912 грн. тобто 912 проти 2710 навіть на 3 роки!
2)відчутна економія на окулярах :)
3) важливо : зростає самоповага, рівень самопочуття значно підвищується :)
4) визнання того, що у кумів або друзів такого немає стабілізує тиск та розпрямляє плечі. загалом цей пункт у грошовому вимірі вирахувати неможливо :p це звичайно жарт але вчора почув гуркіт перфоратора та побачів дракона на стіні.... ось так побалакав.
DiD /7AHAC:
Оптимальний варіант х820, не найгірший - Глобо 7010СR (софтова підтримка Глобо доволі потужна (пакет ТРИКОЛОР наприклад)), а враховуючи, що це потрібно сусідам, то перешити його проблеми ни складе.
Навігація
Go to full version