Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Platforma N – телебачення HD з Польші

<< < (8/29) > >>

vic:
а для чого мені мені повертати тюнер,коли збираюсь ним користуватись довго-довго?Спеціально ж через знайомого його брав,щоб після 15місяців можна було продовжити строк і підписку..і в мене є його координати і в нього мої координати..ніхто тут не збирається нікого підставляти..правда дідові,коли він оформляв на себе тюнер було на той час 86років...

BMG:

--- Цитата: vic;2778 ---а для чого мені мені повертати тюнер,коли збираюсь ним користуватись довго-довго?Спеціально ж через знайомого його брав,щоб після 15місяців можна було продовжити строк і підписку..і в мене є його координати і в нього мої координати..ніхто тут не збирається нікого підставляти..правда дідові,коли він оформляв на себе тюнер було на той час 86років...
--- End quote ---

ну ну
поживём увидем
у меня у знакомого стоит Nbox браный на левак в декабре
до сих пор пашет карту не вырубают
уже 4 месяц
в точ точ как у тебя ситуация

vic:
ну не всі ж такі в Польші, як ти..є там і нормальні люди!!!

Olegik:
Дело в том, что знакомый моего друга сейчас сидит в Польше !!!
И может ему привезти такой тюнер за 180 у.е.
Вот я и спрашиваю, не "кинут" ли его, а заодно и меня, на этот тюнер, когда через 2 месяца он заблокируется и я буду иметь хороший FTA тюнер за хорошие деньги :)
Этот знакомый не может сказать какие каналы и какую подписку он там оформит....
Что-то все как-то не так.....
Я не настолько много зарабатываю денег, чтобы рискнуть 200 баксюками....
Друзья,спасибо за советы-ответы!!!!!

Шановні друзі, ми забуваємо, що на цьому форумі спілкуються українською. Тим більше Ви, особисто, не поляк і не росіянин.
romashkin

vitakom:
Особисто я вже був готовий взяти nbox з підпискою на дитячий та фільмовий пакети на 15 місяців за 210$ і мені обіцяли, що тюнер буде мій і я зможу з ним зробити, що захочу - продати, подарувати, поламити або просто підпалити. Тільки при такій умові я його і попробую взяти, якщо вдастся напишу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version