Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Platforma N – телебачення HD з Польші
BMG:
--- Цитата: vitakom;2794 ---Особисто я вже був готовий взяти nbox з підпискою на дитячий та фільмовий пакети на 15 місяців за 210$ і мені обіцяли, що тюнер буде мій і я зможу з ним зробити, що захочу - продати, подарувати, поламити або просто підпалити. Тільки при такій умові я його і попробую взяти, якщо вдастся напишу.
--- End quote ---
кiдалово
--- Цитата: Olegik;2793 ---Дело в том, что знакомый моего друга сейчас сидит в Польше !!!
И может ему привезти такой тюнер за 180 у.е.
Вот я и спрашиваю, не "кинут" ли его, а заодно и меня, на этот тюнер, когда через 2 месяца он заблокируется и я буду иметь хороший FTA тюнер за хорошие деньги :)
Этот знакомый не может сказать какие каналы и какую подписку он там оформит....
Что-то все как-то не так.....
Я не настолько много зарабатываю денег, чтобы рискнуть 200 баксюками....
Друзья,спасибо за советы-ответы!!!!!
--- End quote ---
кiдалово частина друга
vic:
Ви очевидно або не розумієте,або я не розумію навіщо я відкрив цю тему!!
Яких 210баксів!!!
Ще раз пояснюю популярно!
Ви берете тюнер за 26евро!Крапка.
Далі вибираєте собі пакети,котрі ви хочете дивитись.Мінімально від 20 злотих в місяць.!Крапка.
В разі якщо вам не сподобається тюнер чи сервіс і ви не захочете проплачувати за нього то завжди можете віддати в інші руки,хто хоче оплачувати пакети і користуватись тюнером за 26евро..охочих знайдеться багато!!Крапка.
Якщо ви хочете викупити у власніть тюнер і товкти ним горіхи--так ціну повну його вам написали ж вище!!!
Якщо ви десь можете купити подібного класу тюнер і якось дивитись канали в такому форматі -то готуйте 1000 і більше баксів за те щоб дивитись фта промо канали чи якось їх розшарювати через інет..
P.S. Ще раз повторюю..я особисто брав тюнер нбокс за 26 евро плюс два пакета по 16 злотих оплатив за право дивитись їх на 15місяців плюс дав на могорич,за те що мені привезли його і оформили підписку.Крім того плануючи і надалі користуватись даним сервісом маю контакти з людиною ,котра мені допомогла і привезла його і після 15 місяців звичайно я продовжу підписку і надалі....якщо ж не схочу я ним користуватись надалі,так є багато бажаючих,котрі будуть оплочувати цей сервіс і користуватись ним..
Astronomy:
BMG !!!Вас що жаба душить, за цей тюнер! таке плести(так навіть необкурися)
Olegik:
Я згоден з тобою Vic!
Але в мене, на жаль, не має можливості їхати в Польшу, і не має
в мене знайомих, які б не "наварили" 200 відсотків на продажі цього тюнера...
Це дійсно HDTV тюнер, який за таку ціну потрібно придбати собі, щоб взагалі мати уявлення, що таке HDTV зі спутника.
BMG:
http://www.allegro.pl/item180956153_nbox_hdtv_hdmi_karta_nowy_okazja_warto.html
Навігація
Go to full version