Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Platforma N – телебачення HD з Польші

<< < (5/29) > >>

vitakom:
Я згідний, що пропозиція по NBox цікава
тюнер 99 Zl + 2 будь-які пакети (є по 10 Zl та по 16 Zl )
Я якщо брати NBox з вінчестером 250 Г то тюнер 299 Zl + 2 будь-які пакети (є по 10 Zl та по 16 Zl ) + VOD 30 ZL
1 USD = 3 ZL

vic:
я взяв без вінчестера..в мене він вже десь коло 4х місяців...може було варто брати з вінтом..
Дійсно що сумарно тюнер виходить з підпискою на 15місяців на мінімальний пакет смішні гроші..рахуйте самі-
31+7*15=136 баксів і 15 місяців безгеморойного перегляду!!!і що ви купите за такі гроші..??
Чесно признаюсь,що мені подобається сервіс-вмикнув тюнер в розетку,відразу всі канали вам освіжили,старі повикидали..не потрібно сидіти прописувати нові канали і викидувати старі..
Ну і перспектива на майбутнє-хакнуть тюнер і карту і маєте супер апарат в майбутньому..тай якість самого тюнеру напевно вища за китайські підробки..

vitakom:
vic писав:
"Чесно признаюсь,що мені подобається сервіс-вмикнув тюнер в розетку,відразу всі канали вам освіжили,старі повикидали..не потрібно сидіти прописувати нові канали і викидувати старі.."

З цим я зовсім не згідний, бо немо можливості дивитися навіть відкриті канали якщо їх нема у списку каналів від провайдера. Читаючи польські форуми, я зустрічав незадоволення поляків недоступністтю сортування та сканування каналів. А що вже говорити про українців, яких дуже цікавить можливість додати до списку відкриті укр. канали.
Так, що ця функція є виликим мінусом на даний час ( поки апарат не хакнули).

vic:
для мене навпаки великий плюс і позбавило від рутинної роботи чистити щодня список каналів..ви просто невірного сконфігурували вашу систему..в мене стоять в стійці два тюнера!!Один дрімбокс ,на якому я дивлюся все що можна з ему і кардшаринг,а другий нбокс з"єднаний з дрімом через прохід живлення..переключається все автоматом :ввімкнув з пульта нбокс -вимкнувся дрім і дивлюсь все що можна з нбокса!!
Тобто один тюнер доповнює інший!!!На одному кількість,на іншому якість,разом -гармонія!!

Нині собі також шукаю і модуль Триколор, щоб доставити в свій дрім..і ще добавиться плюс ..Появится накінець українська карта теж доставлю в свій старенький тюнер!!В іншому разі потрібно було б купуватим дуже дорогий дрім 8000 десь під тисячу баксів і чекати коли на нього появиться людський софт і платити по любе за шаринг хдтв каналів,щоб побачити що, це таке..а так все таки віддав 26уе і ціна пакета сумірна з шарингом..причому--в данному випадку жодного гімору з інтернетом!!

Olegik:
А підскажіть будь-ласка, якщо я хочу придбати цей тюнер, мої дії ?
Декілька питань:
1. Скільки це чудо буде мені коштувати, звістно з підпискою на рік.
2. Які рос. та укр. канали будуть показувати. (якщо э Евроспорт 1,2 - купляю зразу :))
3. Чи дісно так багато каналів їде в HDTV, як написано?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version