Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Platforma N – телебачення HD з Польші
Oleh_Y:
Так я тоже наразі тільки подумую! Ремонт в хаті затівається! Головне вже ходив по магазинах дивитися телевізори! Наразі зупинився на Соні! в межах 9 тис. грн
vic:
я так зрозумів,що купівля такого телевізора не проста річ..тут потрібно зважити всі ньюанси..цікаво було б об"єднати такі пошуки і вибір..
А от щодо вибору тюнера ..тут складно все досить..я зупинив свій вибір на нбоксу,як найдешевший і оптимальніший варіант..діло в тому,що дивитись можна напевно буде іноземні канали в цьому форматі лише через кардшаринг,так як всі хдтв канали і платні і карта привязана до тюнера..наприклад НТВ ний тюнер буде коштувати понад 600уо..тюнер же придатний до шарингу планується хіба що Дрімбокс8000 (ціна попередня понад 800евро) і поки що нема їх в продажі..використовувати СІ шний тюнер з модулем (300-400евро) і якийсь сізон мене не приваблює..в такому разі більш перспекивніше виглядає потужній комп і плата типу скай стар..
vitakom:
NBox з вінчестером 250 Г коштує 100 євро, але крім підписки на два пакети треба ще й підписку на vod (10 басів на місяць)
Oleh_Y:
Що він тільки з підпискою продається?
vic:
--- Цитата: vitakom;2725 ---NBox з вінчестером 250 Г коштує 100 євро, але крім підписки на два пакети треба ще й підписку на vod (10 басів на місяць)
--- End quote ---
так хіба це дорого???в нинішній час?зрівняйте базовий пакет НТТ..97грн без НДС...чи можливо ви десь дешевше отримаєте по шарі?
Навігація
Go to full version