Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Platforma N – телебачення HD з Польші

<< < (6/29) > >>

Oleh_Y:
:D Я би по землі качався, як би поляки почали на Україну мовлення хоча би на західну, Українською мовою! і гребли би за то солідні бабки своїми тюнерами!

ihorp:

--- Цитата: vic;2309 ---Дійсно тюнер сам коштує 115евро..проблема ж в тому,що без абонплати поки що тюнер не відкриває навіть фта каналів..але з абонплатою 50евро на рік виходить ітого смішна ціна у нас- при гарантованому перегляді цілий рік!!замітьте саме цей ньюанс..крім того не думаю.що даний тюнер чи карта на конакс саs7 не стане доступна за рік півтора..щось каже мені що взломають...а далі отримаєм тюнер супер за смішні гроші..
--- End quote ---

Плата за втрачений  (присвоєний) тюнер - 1000 зл нас я памятаю.
Це ~ $330 Отака його ціна. А що як провайдер захоче змінити
карту / якусь шнягу з тюнера? Куди з цим? Саппорт не пішле
щасливого власника перевезеного через кордон тюнера на ...
тойво... угоду читати? IMHO  з однієї сторони супер пропозиція
з іншої супер ризик.
PS Шкода  що я не мешканець польщі А ще більше шкода
що в Україні такого роду пропозицій катма...

ihorp:

--- Цитата: Oleh_Y;2748 ---:D Я би по землі качався, як би поляки почали на Україну мовлення хоча би на західну, Українською мовою! і гребли би за то солідні бабки своїми тюнерами!
--- End quote ---

Хай би хоч чукчі з евенками - головне щоб контент на рівні і мова.

Zerg:
Може я чогось незрозумів, але підкажіть будьласка такий тюнер звичайні (цифрові) канали показує, чи різниця тут така ж як між цифровим та аналоговим.

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Zerg;2751 ---Може я чогось незрозумів, але підкажіть будьласка такий тюнер звичайні (цифрові) канали показує, чи різниця тут така ж як між цифровим та аналоговим.
--- End quote ---

Ти запитуєш про різницю між теперішніми тюнерами та HDTV ? Якщо так то різниця велика , треба буде міняти , як з аналоговими буде .

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version