Автор Тема: Як встроїти список каналів та свої налаштування в прошивку  (Прочитано 5077 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Почну з того шо Глобо (Оптікум) 4100С та 7010 в нашій(а можливо ів інших)країні стали практично основними дешевими та поширеними моделями для установки супутникового комплекту.Як і інші дешеві моделі мають свої недостатаки.Основний недостаток цих двох моделей,що при неправильному вимиканні,чи проблемах вмережі на екрані замість картинки бачимо відсутній сигнал та замість імен каналів yyyyyyyyyyyy.Як зцим боротися?
По перше треба зкинути приймач в заводські настройки,при цьому зітреться список каналів.Як цьому зарадити?
Щоб увас була можливість скинути в заводські установки і при цьому залишився ваш список каналів та ваші настройки потрібно.
1 Зробити список каналів в якому буде не більше 1500 каналів та ваші настройки(приблизно стільки каналів влазить в прошивку).
2 Залити цей список АЛІ ЕДІТОРОМ.
Тепер маєте софт з встроєним списком каналів та настройками,який при скиданні в заводські настройки залишиться в тюнері.
Таким методом користуюсь постійно.Проблема у клієнта вирішується недовгим дзвінком(коректую що треба зробити).

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5

А не краще буде з тюнера злити ДАМП і знову його запхати в тюнер?
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Дамп-це софт+список каналів+ключі.Таким способом можно зробити любий софт зі своїми каналами та настройками а потім з нього дамп флеш(але актуальним він буде недовго-софти оновлюються),а список каналів можно корегувати.Я веду до того,що ви матимете в тюнері дамп з каналами,який завжди там буде,навіть при збросі у заводські настройки(крім звісно якщо ви виберете "видалити всі канали").

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 275
  • Рейтинг: +53/-5
Дамп-це софт+список каналів+ключі.Таким способом можно зробити любий софт зі своїми каналами та настройками а потім з нього дамп флеш(але актуальним він буде недовго-софти оновлюються),а список каналів можно корегувати.Я веду до того,що ви матимете в тюнері дамп з каналами,який завжди там буде,навіть при збросі у заводські настройки(крім звісно якщо ви виберете "видалити всі канали").
Якщо появився новий софт, то я заливаю його в тюнер програмою ALIMINIUPG, і при цьому список каналів в тюнері залишається незмінним.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
В принципі правильно робите,це ви робите для себе.Та якщо ви установник,і заллєте просто дамп,а уклієнта виникне така проблема(yyyyyyyyyy) то прийдеться чи вам до нього,чи йому до вас везти тюнер.А так проблема вирішується просто-дзвінок клієнта -і все вже працює(надалі клієнт знатиме вже сам що треба робити)  :)

Відсутній yurikpo

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +47/-0
може хтось підскаже де можна скачати програму ALIMINIUPG для прошивки   4100с. А може є інша програма де при прошивці софта настройки каналів зберігаються ? 

 

Quick EPG Import - плагін для швидкого завантаження ЕПГ для exUSSR каналів

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 12
Переглядів: 7646
Остання відповідь 17:13:40, 28 Грудень 2017
від oleh61
EPG з Інтернету для каналів в потоці яких EPG відсутній

Автор gotsanyukРозділ IpBox HD

Відповідей: 1
Переглядів: 4262
Остання відповідь 20:45:38, 02 Травень 2011
від bodyan
Поділіться досвідом у складанні списків каналів (сетінгів) для Globo

Автор DerРозділ 7010A, 7100A, 7010

Відповідей: 3
Переглядів: 1706
Остання відповідь 23:44:17, 15 Липень 2008
від Der
Усунення проблеми при прийомі каналів с 10806 H 30000 на Амосі.

Автор Vladimir-rvРозділ GI S1015, S1016, S1025, S1026, S1027, S1115, S1126 SD

Відповідей: 15
Переглядів: 6246
Остання відповідь 10:39:50, 09 Лютий 2013
від macumba
Amiko 8900 Alien - немає зображення каналів, звук і меню - є

Автор slavonРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 1260
Остання відповідь 08:00:11, 08 Листопад 2016
від Yaro