Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Вибір антени,конвертора,кабеля....

<< < (8/10) > >>

tosat:

--- Цитата: валера від 22:06:41, 12 Березня 2009 ---... для повороток перевірено часом найкраще себе зарекомендував Trilogy *-P

--- End quote ---
Цікаво, де Ти береш такий кабель..?Він вже давно знятий з виробництва і замість нього я ставлю Comscop.., тієї ж якості..

VictorZ!:
З власного досвіду : замінив головку з самої дешевої євроскай на інверто. Рівень сигналу піднявся на пару процентів, але можливо це ще й від того, що тарілку на мотор повісив ? Мене бентежить, що при різниці в ціні в півтора долара чи можуть вони (інверто) бути аж такими якісними ?
Кабель використовуємо 660-й або 690-й в бухтах по 300м. От якби ще де знайти 50-омний кабель  такої ж якості....

валера:

--- Цитата: tosat від 05:27:24, 13 Березня 2009 ---
--- Цитата: валера від 22:06:41, 12 Березня 2009 ---... для повороток перевірено часом найкраще себе зарекомендував Trilogy *-P

--- End quote ---
Цікаво, де Ти береш такий кабель..?Він вже давно знятий з виробництва і замість нього я ставлю Comscop.., тієї ж якості..

--- End quote ---
залишилось 1.5 бухти зі старих запасів, так як поворотки стали меньш актуальні в наш час, останній раз брав на ромсаті зараз ставлю його тільки в проблемних частинах поворотних систем далі ложу 690

zloj vitos:

--- Цитата: VictorZ! від 05:54:07, 13 Березня 2009 ---З власного досвіду : замінив головку з самої дешевої євроскай на інверто. Рівень сигналу піднявся на пару процентів, але можливо це ще й від того, що тарілку на мотор повісив ? Мене бентежить, що при різниці в ціні в півтора долара чи можуть вони (інверто) бути аж такими якісними ?
Кабель використовуємо 660-й або 690-й в бухтах по 300м. От якби ще де знайти 50-омний кабель  такої ж якості....

--- End quote ---
Перевірте на обох діапазонах(гаразд підкажу-на другому діапазоні на самій високій частоті-скажімо Хотбірд 12597 (ОРТ)) і на різних супутниках і різницю між ними побачите.Та врахуйте що з 20 головок Євроскаїв(можливо й те сама з Євросатами) 2-3 бувають браковані.

валера:
особисто для мене евросат чи евроскай дуже погані мають відзови хуже їх хіба колись були фокси і їм подібні без проблем працюють шарпи тітануми ну на крайняк пауксіси по крайній мірі останні не затікають як евроскаї в старі часи були хороші головки зараз їх нажаль ставити і купувати не рентабельно *-F

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version