Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вибір антени,конвертора,кабеля....
валера:
--- Цитата: Denja від 19:34:09, 12 Березня 2009 ---Dirty
Є глюк "фонариків" з дісеками. Маєш на то відповідь? Чи шо по твому значить "глючити" ?
--- End quote ---
в таких випадках ставлю дісеки -INVERSO- помагає,сам використовую головки TITANUM без проблем працюють зі всіма типами дісеків я ставлю Gold Edition в закритому пластмасою корпусі тарілки вибираєм по клієнту найбільш ставляться харьківскі для більш солідніших клієнтів тільки TRIAX- O0бляха кабель або SPRINT 660,690 або фінмарк для повороток перевірено часом найкраще себе зарекомендував Trilogy *-P
Denja:
валера
Та все то воно так, але ті "фонарики" не вдалося побороти ніякими дісеками взагалі. Ставлю теж саме, тільки без титанів. А от з тими головками проблеми були не тільки в мене. Глючить 3, 4 вхід і все. ніякої періодичності, просто постійні глюки.
валера:
--- Цитата: Denja від 22:39:25, 12 Березня 2009 ---валера
Та все то воно так, але ті "фонарики" не вдалося побороти ніякими дісеками взагалі. Ставлю теж саме, тільки без титанів. А от з тими головками проблеми були не тільки в мене. Глючить 3, 4 вхід і все. ніякої періодичності, просто постійні глюки.
--- End quote ---
мав такі ж проблеми кажу вирішились підставкою дісеків INVERSO або EVROSAT але другі напевно вже не купиш такі ж проблеми бувають з головками Micro Germany
валера:
якщо комусь корисно можете почитати тут нарахунок проблем дісек-головка
Denja:
валера
непомогли мені ні інверсо, ні глобо голд в корпусі, ні евросати і прості білі... короч або міняю за свій рахунок, або попереджаю клієнта про такі недоліки. Їздити потім декілька раз перспектива не радує. Вже проходили таке.
Навігація
Go to full version