Автор Тема: Карта Триколор на х-820  (Прочитано 2077 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Jіrіk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-5
Карта Триколор на х-820
« : 11:17:10, 24 Травень 2008 »
Питання по цій карті:в одному інтернет-магазині хотів купити цю карту,але вона в них продається тільки з модулем,я спитав а що без модуля працювати не буде,вони відповіли,що "работать будет,но с затиками".Так ось таке питання чи дійсно без модуля будуть проблеми.Скільки коштує тая карточка і чи можна її купити без модуля.Бо120$ за модуль з карткою мені,щось не хочеться платити,тим паче за такий пакет,як ТРИКОЛОР.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #1 : 11:27:34, 24 Травень 2008 »
Карта чудово працює без модуля,але продається тільки з модулем,так що мусиш брати так як є
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #2 : 11:41:03, 24 Травень 2008 »
Візьми модуль з карткою та встав в слот СІ - на 820 Опені працює без всяких настройок...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Jіrіk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-5
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #3 : 12:21:01, 24 Травень 2008 »
Не розумію,якщо карта буде працювати без модуля,навіщо мені модуль.Навіщо переплачувати 100$.Навіть якщо я візьму модуль,скільки я зможу дивитися даний пакет?І чи будуть показувати канали для дорослих?

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #4 : 13:29:41, 24 Травень 2008 »
Тому що така задумка,і модуль йде разом з картою,а то що умільці навчились заставити працювати карту окремо від модуля їм хвала,але ж компанія триколор цього не передбачала.На рахунок дорослих каналів,для цьго купляєте додатково картку типа поповнення мобілки,активуєте і маєте додаткові послуги
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Jіrіk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-5
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #5 : 14:39:52, 24 Травень 2008 »
Нарахував в пакетах близько 30 каналів,якщо забрати два дорослих,інші будуть показувати?

Відсутній ig0r

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 479
  • Рейтинг: +461/-8
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #6 : 17:01:48, 25 Травень 2008 »
www.trikolor.tv
Краще почитай все з початку!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #7 : 18:11:13, 25 Травень 2008 »
Нарахував в пакетах близько 30 каналів,якщо забрати два дорослих,інші будуть показувати?
будуть...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Jіrіk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-5
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #8 : 22:17:35, 26 Травень 2008 »
Мені все ж цікаво,невже в Україні не можливо купити карту доступа без модуля,що ніхто не купував?Не віриться!

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #9 : 23:11:30, 26 Травень 2008 »
Мені все ж цікаво,невже в Україні не можливо купити карту доступа без модуля,що ніхто не купував?Не віриться!
ну та як дуже хоч то можу продати без модуля,но ціна буде та сама :2funny:
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Jіrіk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-5
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #10 : 15:29:15, 27 Травень 2008 »
Придумав ти канешно класно,но правда карта без модуля коштує 25$

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #11 : 09:56:46, 28 Травень 2008 »
Придумав ти канешно класно,но правда карта без модуля коштує 25$
Ну так дістань - візьму в Тебе за 35...  :)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній jirik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +14/-7
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #12 : 12:55:02, 28 Травень 2008 »
Не знаю правдв чи ні но тут в прайсі знайшов цю карту www.uasat.com/price.php
Хмельницька обл. м.Городок

Відсутній vitasg24

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 43
  • Рейтинг: +27/-0
Карта Триколор на х-820
« Відповідь #13 : 13:10:53, 28 Травень 2008 »
Не знаю правдв чи ні но тут в прайсі знайшов цю карту www.uasat.com/price.php
Не вірно - скреч -картка доступа до платного пакету "ТРИКОЛОР-ПРЕМИУМ" (12 каналів), з річною підпискою. На ній знаходить код,який треба активувуєься на сайті Триколора разом ID триколоровського ресивера, щоб отримати доступ до преміум пакету.
Openbox x-800 (4w5e13e)

 

Dbox2 і "Триколор"

Автор andrei_86Розділ DBox-2

Відповідей: 16
Переглядів: 3151
Остання відповідь 08:06:12, 09 Березень 2010
від andrei_86
Китайський Х800 та карта "Радуга"

Автор Android-80Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 3
Переглядів: 1254
Остання відповідь 10:47:09, 23 Жовтень 2009
від zloj vitos
Продам Opticum 9500, Opticum 4100C, 4ORTON 4060 CX + карта Xtra TV.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 4070
Остання відповідь 08:11:37, 11 Листопад 2011
від vitivan
Список каналів для Technosat T-820, T-840, TH 7002, 8005M, TH7200PVR

Автор hmuraРозділ Technosat

Відповідей: 93
Переглядів: 55607
Остання відповідь 16:35:40, 07 Квітень 2017
від Razvedka
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 1566
Остання відповідь 10:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201