Автор Тема: Dbox2 і "Триколор"  (Прочитано 3229 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« : 07:55:35, 29 Січень 2010 »
Періодично на neutrino зависає "Триколор". На енігмі такої проблеми поки не помітив. В чому проблема? Може є якісь специфічні настройки?

Відсутній Blackbot

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 159
  • Рейтинг: +123/-3
  • Don't dream your life - live your DREAMbox!
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #1 : 08:19:56, 29 Січень 2010 »
який емулятор?
Dreambox DM 800HD SE
Dreambox DM 800HD PVR
Gemini Project 3 (GP3)

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #2 : 08:31:38, 29 Січень 2010 »
mgcamd 1.31

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1750
  • Рейтинг: +1905/-3
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #3 : 09:04:31, 29 Січень 2010 »
все працює нормально, настройте вірно mg_cfg і ignore list і все буде працювать
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #4 : 09:07:39, 29 Січень 2010 »
на мою думку це не емулятор, бо навіть якщо мережевий кабель не підключений і я переключу на канал (ДТВ наприклад), тюнер уходить в "аут"...Ні на що не реагує, допомагає тільки виключення з розетки і повторне включення

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1750
  • Рейтинг: +1905/-3
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #5 : 09:17:11, 29 Січень 2010 »
проскануйте заново ! в мене ж все працювало
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #6 : 11:15:15, 29 Січень 2010 »
Пробував пересканувати....допомагає на день, максимумм два, потім історія починається спочатку. А постійно сканувати канали божевілля

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2849
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #7 : 18:25:52, 30 Січень 2010 »
на мою думку це не емулятор, бо навіть якщо мережевий кабель не підключений і я переключу на канал (ДТВ наприклад), тюнер уходить в "аут"...Ні на що не реагує, допомагає тільки виключення з розетки і повторне включення
Я вважаю що це якраз через емулятор... пробуйте перешити заново, скинути в заводські і увімкнути ДТВ, якщо тюнер не зависне то кладіть емулятор. Налаштуй і дивіться триколор. Якщо знову почне виснути видаліть емулятор геть. І пробуйте без нього включати канали, чи буде виснути. І ще варіант покласти більш старий емулятор!  :)
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #8 : 19:23:56, 30 Січень 2010 »
Саме так і робив, цю проблему давно намагаюсь вирішити
може спробувати інший нейтріно?
Встановлював
ruDbox2.Neutrino.DREAM_v201_2xI
ruDbox2.Neutrino.DREAM_ver. 2.03_mod_nox47_&_spenek_UA_110309.zip

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1750
  • Рейтинг: +1905/-3
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #9 : 19:34:29, 30 Січень 2010 »
міняйте тоді провайдера шари, або правильно настройте mg_cfg! все працює перевірено
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #10 : 11:25:48, 31 Січень 2010 »
Тожі може підкажіть, які саме параметри mg_cfg впливають на роботу триколору?

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #11 : 20:12:56, 04 Лютий 2010 »
нічого не допоможе став прошивку енігму ібуде все ок
80673097415

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #12 : 11:31:23, 24 Лютий 2010 »
нічого не допоможе став прошивку енігму ібуде все ок

Дійсно так  >:( таке враження, що neutrino взагалі не "заточена" під триколор

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1750
  • Рейтинг: +1905/-3
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #13 : 11:49:35, 24 Лютий 2010 »
все працює треба правильно настроїть !в мене рік працювало нормально,зараз не дивлюся
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній andrei_86

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +6/-2
Dbox2 і "Триколор"
« Відповідь #14 : 18:58:11, 06 Березень 2010 »
все працює треба правильно настроїть !в мене рік працювало нормально,зараз не дивлюся

Що саме настроїти? Конвертор і кабель замінив, різні іміджі, а толку нуль

 

Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)

Автор Ігор ГорбусьРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 54
Переглядів: 13631
Остання відповідь 18:55:33, 07 Липень 2011
від slavon
Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1561
Остання відповідь 11:01:32, 20 Березень 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2064
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 1593
Остання відповідь 10:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201
"Нічого не залишається, як стартувати зі стиснення MPEG-

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1
Переглядів: 1713
Остання відповідь 09:05:56, 28 Серпень 2007
від vic