На фоні сьогоднішньої кризи ми самі стали заложниками кабелів, тьюнерів комлектуючих, та і не тільки, а навіть продуктів, джинсів (для чого купляти турецькі, коли за ту саму ціну можна взяти дві пари китайських), товарів народного споживання і винувати в цьому ми самі, бо все шукаємо подешевше, щоб побільше заробити, ще навіть існує філософія для чого ставити якісний кабель, бо потім можна його скоріше поміняти і потім знов заробити.., з дешевими тьюнерами те ж саме - щоб потім їх постійно ремонтувати, або перешивати.. тут мене один клієнт навіть вже здивував

.. і не раз питаннями на скільки часу я даю гарантію на пропадання каналів після перешивки..

, люди невже Ви не можете зрозуміти, що все потрібно робити як для себе, а то навіть і краще.. -зробите нормально так до Вас і клієнти будуть більше звертатися потім, бо один іншому завжди перекаже, що краще заплатити один раз більше, але щоб нічого ніколи не ламалося та і потім проблем ніяких не було.., так я наприклад ніколи ніякої реклами не давав, проте якщо людина попадає до мене, перше питання це ціна виявляється що задорого, бо там десь "Вася" робить дешевше, завжди моя відповідь на то, чому ж вони тоді прийшли.. "- Та казали, що тут краще", ну а краще то завжди повинно коштувати дорожче, що саме цікаво дуже вже мало хто відказався, зато було купа випадків, коли на слідуючий день по їхній рекомендації ще двоє-троє сусідських тьюнерів приносили поклацавши дома каналами та похвалившись сусідами..

Так що робіть висновок самі: любу роботу робіть якісно, бо неякісно її краще не робити, навіть і для себе.. а базарніки в сат ТВ скоро відімруть, повірте мому слову - он вже не раз бачив коли з певними моделями тьюнерів зразу присилають до мене, бо неохота їм з ними возитися.., маю навіть і таких, що самі таскають клієнтські тьюнери..

Що ще хотів по цьому поводу сказади, так це про нас та базарніків, тобто торгашів сат ТВ: вони вміють добре торгувати, але на фоні кризи беруть все подешевше та ще кажуть що нічого іншого немає.. - Вірю що криза, але не повірю що неможна завезти якісного товару до нас, а то доходить до абсурдної ситуації, що потрібно якісний товар, а його немає, хоть

І нарешті все-таки про кабель: вкорочував я недавно після перестановки антен кабель так забув, що він всередині пропитаний клєєм по всій довжині і коли розробляв "F"-ки руки всі були в ньому.. Кабель чорний, марка Трілоджік, зараз у нас такого вже і не купиш, є його заміна, Комскоп, але про що говорити, коли навіть Фінмарк не всі ставлять..