Автор Тема: Кабель для супутникової антени  (Прочитано 23123 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Кабель для супутникової антени
« Відповідь #60 : 09:00:55, 10 Листопада 2008 »
Тоді стандартнв процедура: провір дісек, потім головки (мають бути однотипні...)
В мене колись таке було що ТВ розетки(я ставлю сат) а тут вже люди поставили..повикидав всі опори так канали з нижчою частотою робили, а ОРТ ні.., прийшлося ставити з"єднувач кабелю замість розетки - все запрацювало...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній jvpx

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +81/-1
« Відповідь #61 : 09:17:42, 10 Листопада 2008 »
To inero.
А які тюнера використовуєш?Не раз стикався з такою ситуацією при роботі з аріоноподібними на головках з двома і більше виходами.Особливо це помітно,коли стоять різні тюнера(наприклад Globo та Ferguson)-таке враження,що перший просто подавлює сигнал для останнього.Деколи допомагала заміна головок та дісеків,бажано ставити однієї марки.Про дещо подібну ситуацію можна прочитати тут:
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=3484.msg46389#msg46389

Відсутній inero

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +62/-0
« Відповідь #62 : 10:12:06, 10 Листопада 2008 »
To inero.
А які тюнера використовуєш?Не раз стикався з такою ситуацією при роботі з аріоноподібними на головках з двома і більше виходами.Особливо це помітно,коли стоять різні тюнера(наприклад Globo та Ferguson)-таке враження,що перший просто подавлює сигнал для останнього.Деколи допомагала заміна головок та дісеків,бажано ставити однієї марки.Про дещо подібну ситуацію можна прочитати тут:
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=3484.msg46389#msg46389

тюнер жлобік7010а покищо по одній голові з одними виходами, думаю розводити по кімнатах, але якщо нічого не вийде залишуся з одним в тій кімнаті де 2 метри кабелю до дісіка.
OPTICUM 9500 HD + ENIGMA2 (ACC-Плюс) - 4W-19.2E, 36Е Lviv

Відсутній орлик

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +12/-0
« Відповідь #63 : 21:17:48, 07 Червня 2009 »
Хлопи підкажіть. Я встановив 2 антени - 3голового і другу на Ямал. Для другої антени не вистачило 1.5м кабеля Фінмарк і я доточив через зєднання. Так Глобик4100 вирубається і навіть коли головка Ямала не підєднана. Одна 3голова працює добре. Я розєдную цей 1.5 метровий кусок і тюнер не вирубається. Виходить , що треба суцільний кабель встановляти ??? І що тюнер із зєднанням не дружить??? Чи можливо бракований кабель???

Відсутній KYJIAK

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +374/-3
« Відповідь #64 : 21:40:30, 07 Червня 2009 »
Хлопи підкажіть. Я встановив 2 антени - 3голового і другу на Ямал. Для другої антени не вистачило 1.5м кабеля Фінмарк і я доточив через зєднання. Так Глобик4100 вирубається і навіть коли головка Ямала не підєднана. Одна 3голова працює добре. Я розєдную цей 1.5 метровий кусок і тюнер не вирубається. Виходить , що треба суцільний кабель встановляти ??? І що тюнер із зєднанням не дружить??? Чи можливо бракований кабель???
Так закорочений кабель подивись уважно на F-ky може одна жила попадає на середню.Хоча може бути що той кусок кабеля закорочений але це буває рідко.Удачі..
Ф.Ніцше
Ніколи не сперечайся з дебілом, він спочатку опустить тебе до свого рівня, а потім задавить своїм досвідом.

Відсутній дядя Міша

• Ветеран
  • Рейтинг: +3888/-10
  • Івано-Франківська обл
« Відповідь #65 : 07:18:15, 08 Червня 2009 »
Я багато разів подовжував кабель ч-з зєднувач, і все добре працює, на різних тюнерах.Правильно, краще цільний, але якщо так вийшло.....???Пробуйте як тут радять.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
« Відповідь #66 : 15:03:04, 26 Липня 2010 »
Десь таке питання вже було на форумах,
задам його ще , чи правда , що кабель у чорній ізоляції
 має менший ресурс життя ніж кабель білого кольору , адже літом під спекою більше
 вбирає тепла - і може розтріскуватися на згинах, у кого є які міркування...

Відсутній SashaTv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1572/-0
« Відповідь #67 : 16:29:29, 26 Липня 2010 »
Неправда.Тобто в людей побутує міф,що чорний кращий.Наспраді після розвалу Союзу на наш ринок потрапили антенні кабеля- і часто сумнівної якості.І на їхньому фоні кабель часів Союзу/а він був чорним/ був якісним.Звісно пізніше "китайці" виробляли і чорний кабель.На мою думку  якість кабелю залежить від виробника, від способу прокладки/як вважаєте на даху зверху шифера який кабель довше відслужить?/ та з матеріалів з якого він складаєтся.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #68 : 22:24:00, 26 Липня 2010 »
На фоні сьогоднішньої кризи ми самі стали заложниками кабелів, тьюнерів комлектуючих, та і не тільки, а навіть продуктів, джинсів (для чого купляти турецькі, коли за ту саму ціну можна взяти дві пари китайських), товарів народного споживання і винувати в цьому ми самі, бо все шукаємо подешевше, щоб побільше заробити, ще навіть існує філософія для чого ставити якісний кабель, бо потім можна його скоріше поміняти і потім знов заробити.., з дешевими тьюнерами те ж саме - щоб потім їх постійно ремонтувати, або перешивати.. тут мене один клієнт навіть вже здивував :).. і не раз питаннями на скільки часу я даю гарантію на пропадання каналів після перешивки.. :2funny: :2funny:, люди невже Ви не можете зрозуміти, що все потрібно робити як для себе, а то навіть і краще.. -зробите нормально так до Вас і клієнти будуть більше звертатися потім, бо один іншому завжди перекаже, що краще заплатити один раз більше, але щоб нічого ніколи не ламалося та і потім проблем ніяких не було.., так я наприклад ніколи ніякої реклами не давав, проте якщо людина попадає до мене, перше питання це ціна виявляється що задорого, бо там десь "Вася" робить дешевше, завжди моя відповідь на то, чому ж вони тоді прийшли.. "- Та казали, що тут краще", ну а краще то завжди повинно коштувати дорожче, що саме цікаво дуже вже мало хто відказався, зато було купа випадків, коли на слідуючий день по їхній рекомендації ще двоє-троє сусідських тьюнерів приносили поклацавши дома каналами та похвалившись сусідами.. :)
Так що робіть висновок самі: любу роботу робіть якісно, бо неякісно її краще не робити, навіть і для себе.. а базарніки в сат ТВ скоро відімруть, повірте мому слову - он вже не раз бачив коли з певними моделями тьюнерів зразу присилають до мене, бо неохота їм з ними возитися.., маю навіть і таких, що самі таскають клієнтські тьюнери.. :)
Що ще хотів по цьому поводу сказади, так це про нас та базарніків, тобто торгашів сат ТВ: вони вміють добре торгувати, але на фоні кризи беруть все подешевше та ще кажуть що нічого іншого немає.. - Вірю що криза, але не повірю що неможна завезти якісного товару до нас, а то доходить до абсурдної ситуації, що потрібно якісний товар, а його немає, хоть :'(
І нарешті все-таки про кабель: вкорочував я недавно після перестановки антен кабель так забув, що він всередині пропитаний клєєм по всій довжині і коли розробляв "F"-ки руки всі були в ньому.. Кабель чорний, марка Трілоджік, зараз у нас такого вже і не купиш, є його заміна, Комскоп, але про що говорити, коли навіть Фінмарк не всі ставлять..  :o
« Останнє редагування: 22:30:37, 26 Липня 2010 від tosat »
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Lemberg
« Відповідь #69 : 07:31:04, 27 Липня 2010 »
Про дешеві кабеля типу "Піся" (PCI)  усе ясно , усе правильно ,
 питання стояло чи чорний кабель розтріскається скорше ніж білий того самого виробника ,
 наприклад Фінмарк 660 , бо зустічав неоднократно на дахах кабеля чорного кольору з "потрісканою"
 ізоляцією на згинах (наприклад у місцях укладки кабелів на самій антені що йдуть від головок до Дісеків),
 бо я міркую так , що поглинання тепла під спекотним сонцем у чорного кабеля вище , тому вище перегрів
 ізоляції, поправте мене , якщо помиляюся.

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
« Відповідь #70 : 07:48:35, 27 Липня 2010 »
Те що чорний кабель нагрівається більше на сонці ніж білий це Ви праві ....  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній валера

• Старожило
  • Рейтинг: +455/-7
  • пірат саттв
« Відповідь #71 : 07:56:45, 27 Липня 2010 »
tosat писав:
вкорочував я недавно після перестановки антен кабель так забув, що він всередині пропитаний клєєм по всій довжині і коли розробляв "F"-ки руки всі були в ньому..
трохи підправлю вас:  то не клей - ця рідина є масло, (масляна пропітка), для покращення якості кабеля який постійно в русі ,наприклад для повороток я ще трошки маю з старих часів принципово тримаю для повороток  :)

Відсутній SashaTv

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1572/-0
« Відповідь #72 : 08:04:41, 27 Липня 2010 »
питання стояло чи чорний кабель розтріскається скорше ніж білий того самого виробника ,
Колір значення немає.Якщо на сонці будуть два кабелі/чорний і білий/одного хорошого виробника-то чорний можливо на пару градусів більш нагрієтся,що на довговічність невпливне.Той що бачили Ви швидше всього підробка.
PS:колір кабелю вибирають в останню чергу з точки зору естетики.
/як вважаєте на даху зверху шифера який кабель довше відслужить?/
Мав наувазі,що кабелі/чорн і біл/ розігріются не так від сонця-як від нагрівання шиферу.Кабель часів Союзу привів в приклад непросто так,а тому,що він служить в людей дотепер/а він саме чорного кольору/.Тобто все залежить від якості самого кабелю.
« Останнє редагування: 11:25:11, 27 Липня 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Lemberg
« Відповідь #73 : 11:22:02, 27 Липня 2010 »
Хлопаки , а на рахунок рідини у кабелі то це не масло а спеціальний гель - ущільнювач.

Відсутній mayday10

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #74 : 13:59:07, 30 Липня 2010 »
Доброго дня! Читаючи тут всі пости виникає питання то який краще кабель ставити на антену беручи до уваги співвідношення ціна+якість? В мене LNB Inverto twins, коли ставив антену "всучили" дешевий кабель якийсь PCI USA а якість його зовсім нікудишня от і вирішив поміняти ca.,  ca.,  ca.,

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 118637
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудня 2017
від bodyan
Свіжі прошивки для Skybox F3, Skybox F5, Skybox M3

Автор bodyanРозділ Skybox

Відповідей: 0
Переглядів: 14286
Остання відповідь 19:32:12, 29 Березня 2013
від bodyan