Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Роздуми на тему..етика,естетика....

<< < (11/16) > >>

Dirty:
то коли на шашлик збираємся?

ioan:

--- Цитата: tosat;2001 ---Один раз в мене був випадок, коли базарнік встановив "Голден Інтерстар", бо людина хотіла німецький тьюнер, але замість свого телефону залишив мій.., представляєте мою реакцію коли людина позвонила і каже: "Ви мені поклали антену,  треба ще канали поправити"...
 І взагалі зараз ті базарніки так і роблять, як вище написав Вік, недавно цікавився - антен вони зараз теж майже не встановлюють.
--- End quote ---

Це ще нічого що тільки дали телефон ,а мене минулого літа так дістали звінками що погано працює антена і толкую що я там неставив ні недоходить.Прийшлось їхати .Якась козацька вулиця .Пока туди виїхав всю машину поцарапав ,хата на гобаці розвернутись нема де а саме головне захожу в двір а вних очі квадратні-перший раз мене бачать,чогож тоді питаю звоните спокою недаєте .Ну вибачились вони  ,а мені що з того? Кілометрів сорок з гаком впік по чиїсь милості.Правда хоч більше після того незвонили.

ioan:
Минулого року запрошував Гошу з Віком ,не вийшло їм приїхати І хоч біля мене не Карпати но теж природа так що в травні ми любимо ось так посидіти

ioan:
Я думаю 1 травня так сказать день солідарності всіх трударів ,а можна і 9 чи 21 аби гарна погода була.
запрошуєм всіх бажаючих

romashkin:
Судячи з усього, мова іде про образних 20 грн. Ніколи не повірю, що базарник, з того що продасть і установить буде мати 20 грн. Це ви уже загинаєте, щоб себе вигородити
А на рахунок бідних і дурних, це ви правильно підмітили. Давайте змовимось, так як пропонує людина, яка підняла це питання. І тоді будемо усі мудрі і багаті.
Не перекручуйте проблему.
Все почалось не з того, що ставити за 20 грн чи не ставити. А з того, що давайте змовимось. Мені особисто все одно за сікільки ви ставите ті антени. Але я дивлюся зі сторони клієнта, клієнт повинен мати вибір!!!! Чи піти на базар і поставити за нижчу ціну з непевною надійністю чи піти до вас і поставити з гарантією.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version