Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Роздуми на тему..етика,естетика....
sashko:
звичайно ж за 20 грн заробітку я працювати не буду - але були випадки коли доводилось віддавати і по собівартості і навіть йти в мінус - особливо коли лишалась якась партія тюнерів куплених по дорожчій ціні і ціна на них різко падала. було й таке і доводилось перекривати чимо-сь іншим.
наші установщики в основному беруть 100 грн і несуть повну відповідальність за те щоб питань по установці не виникало.
але якщо хто-сь задовільняється 20 грн - то це їх справа і Бог їм суддя.
driver3:
--- Цитата: sashko;2004 ---звичайно ж за 20 грн заробітку я працювати не буду - але були випадки коли доводилось віддавати і по собівартості і навіть йти в мінус - особливо коли лишалась якась партія тюнерів куплених по дорожчій ціні і ціна на них різко падала. було й таке і доводилось перекривати чимо-сь іншим.
наші установщики в основному беруть 100 грн і несуть повну відповідальність за те щоб питань по установці не виникало.
але якщо хто-сь задовільняється 20 грн - то це їх справа і Бог їм суддя.
--- End quote ---
от бачиш.....вже вималювався мінімальний зазор....-)))) Хай роблять як хочуть, а знаєш як буває неприємно коли відправляєш поставити систему комусь із знайомих....робиш націнки копійки (на бензин і працівникові), а колега потім каже.....а на базарі мені це дешевше могли поставити...з натяком шо я на ньому наварив як ніхто....:(
sashko:
до мене часто звертаються люди з тюнерами яких я не продавав і завжди я стараюсь йти на зустіч - якщо можу зробити ( відремонтувати чи перешити) - обовязково зроблю. тоді ця людина на наступний раз обовязково щось в мене купить і ще всім своїм знайомим мене порекомендує. і десятою дорогою буде оминати тих хто їм цей тюнер продав а потім відправив до мене...
до речі я нікого не заставляю в мене купувати. якщо моя ціна не підходить - кажу шукайте собі дешевше - але вже до мене не приходьте - обслуговувати не буду. на багатьох це діє.
driver3:
--- Цитата: sashko;2006 ---до мене часто звертаються люди з тюнерами яких я не продавав і завжди я стараюсь йти на зустіч - якщо можу зробити ( відремонтувати чи перешити) - обовязково зроблю. тоді ця людина на наступний раз обовязково щось в мене купить і ще всім своїм знайомим мене порекомендує. і десятою дорогою буде оминати тих хто їм цей тюнер продав а потім відправив до мене...
до речі я нікого не заставляю в мене купувати. якщо моя ціна не підходить - кажу шукайте собі дешевше - але вже до мене не приходьте - обслуговувати не буду. на багатьох це діє.
--- End quote ---
цілком нормальна позиція. Нормальний сервіс за прийнятні гроші. Сам таких клієнтів маю багато. І самі йдуть і друзів ведуть.:)
Gosha:
Чого ми бідні- бо дурні, чого дурні- бо бідні.
Якщо за 20 грн зробити установку,..то дійсно на кусманчик хліба й вистарчить! а шо не так ? Апаратуру треба десь замовити, привезти, спалити бензин. домовитись по телефону , заплатити за місце на базарі. і т.д. А потім напевно цей продавець за 2 гривні 50 копійок прошивку робить? Якшо він апаратуру не замовляє...над прошивками і не замислюється то для чого він взагалі стоїть на тому базарі?
Супутникове телебачення розвивається відносно недавно, і дійсно перші спеціалісти, інтузіасти,..хто розпочав роботу по установам сателіток підняли цю тему на гарний рівень, і якістью і прибутковістью.
На жаль базар сьогодні просто напросто опустив і скасував всі напрацювання дійсно гарних спеців, .....за яких установки нікому не було ні обідно ні встидно!
Так що тут на мою думку навідь всі сперечання ні до чого.
Avenir: добавлю від себе....не хочеться шоб наші інтелектуальні наробки продавали як ковбасу. Повинно бути розмежування! Невже ви хочете шоб всі поступили так як поступив рудрім? всі іміджі на комерційну основу? Це інтелектуальна власність!!!! І я наприклад проти шоб її продавали за копійки!!!
Навігація
Go to full version