Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Globo 5000
vostef:
А ти відкривав цей тюнер? Куди ти його пыдключиш? На мамці ж нема роземів, а проц стоїть урізаний, він не підтримує ці пристрої ! Проц STi5518 в ФТА і карточних тюнерах різних модифікацій.
bodyan:
--- Цитата: vostef;9855 ---Куди ти його пыдключиш? На мамці ж нема роземів, а проц стоїть урізаний, він не підтримує ці пристрої ...
--- End quote ---
--- Цитата: bodyan;9778 --- головне щоб на основній платі приймача знаходився відповідний розєм.
--- End quote ---
було ж написано.
DiD /7AHAC:
Digital 5000, Digital 4100, Globo 5000 - це клони?
Хотів перешити знайомій тюнер в неї Digital 4100 але не зміг, бо він не реагував ні на які команди з комп*ютера. Таке враження, що тюнер просто не під*єднений до компорта. Перевірив на своєму тюнері(Digital 5000) все ОК. В чому проблема не розумію. Підкажіть будь-ласка
Android-80:
--- Цитата: DiD /7AHAC від 21:49:05, 15 Жовтня 2007 ---Digital 5000, Digital 4100, Globo 5000 - це клони?
Хотів перешити знайомій тюнер в неї Digital 4100 але не зміг, бо він не реагував ні на які команди з комп*ютера. Таке враження, що тюнер просто не під*єднений до компорта. Перевірив на своєму тюнері(Digital 5000) все ОК. В чому проблема не розумію. Підкажіть будь-ласка
--- End quote ---
Декілька разів сам стикався з таким,от і почну з того,що всі вони є клонами і софти підтримують один і той самий! А проблема може полягати,через:
1.В блоці живлення проблеми по 7-ми вольтах(перевірити напруги).
2.Зпалений ком порт(відремонтувати).
3.Відсутній корпус(маса) на компорті тюнера,була партія раніше з такою проблемою. А вирішити можна,З"єднавши корпус комп"ютера з корпусом самого тюнера.
4.Несумісність програмного забезпечення(софту). Недавно,в клонах глобо використовувся загрузчик версії 1.06. Необхідно,замінити загрузчик на версію 1.07.
Думаю,що проблема у вас полягаю з одним із вищеописаного. Пробуйте з простішого спосубу.
DiD /7AHAC:
Android-80 дякую вам за відповідь.
Все що стосується софта, лоадера я перевірив там все ОК. А от з "паяльником" я не надто товаришую.
Сподівався, що приїду на зустріч форумчан і там трохи у вас підівчуся :)
Навігація
Go to full version