Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Globo 5000
Astronomy:
baleri!Ви хотіли щоб тюнера такого КЛАСУ як жлобо читали карточку кодіровки ВІАКЦЕС ????я рахую це так просто...........з таким тюнером!
Alexander:
--- Цитата: Astronomy;9741 ---baleri!Ви хотіли щоб тюнера такого КЛАСУ як жлобо читали карточку кодіровки ВІАКЦЕС ????я рахую це так просто...........з таким тюнером!
--- End quote ---
На відміну від деяких моделей самсугів чи філіпсів тюнери цього КЛАСУ можуть відкривати достатньо каналів і без картки, а віацесс Глобіки читають і не тільки. Тому говорити про КЛАС безглуздо. :p
DiD /7AHAC:
На форумі Віаксесфрі.ком в одній з гілок писалось, що картрідер до такого типу тюнерів можна прикрутити. навіть вказували ціну біля 20у.о.
Маю дуже поганий інет, тому не можу сказати конкретніше :(
bodyan:
--- Цитата: DiD /7AHAC;9767 ---...картрідер до такого типу
--- End quote ---
якого саме типу зовнішній чи внутрішній?
Якщо внутрішній, то на мою думку підійде картрідер такого типу, головне щоб на основній платі приймача знаходився відповідний розєм.
DiD /7AHAC:
Малюнка не бачив, але казали, що можна його купити в Польщі(там дешевше, де купують глобо), або в нас у Львові на радіобазарі(тут дорожче)
На базарі майже не буваю, тому про Львів не можу нічого конкретно відповісти(про Польщу теж)...
Але скоріш за все такого типу як ви думаєте.
Навігація
Go to full version