Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Globo 5000

<< < (3/7) > >>

Astronomy:
baleri!Ви хотіли щоб тюнера такого КЛАСУ як жлобо  читали карточку кодіровки ВІАКЦЕС ????я рахую це так просто...........з таким  тюнером!

Alexander:

--- Цитата: Astronomy;9741 ---baleri!Ви хотіли щоб тюнера такого КЛАСУ як жлобо  читали карточку кодіровки ВІАКЦЕС ????я рахую це так просто...........з таким  тюнером!
--- End quote ---

На відміну від деяких моделей самсугів чи філіпсів тюнери цього КЛАСУ можуть відкривати достатньо каналів і без картки, а віацесс Глобіки читають і не тільки. Тому говорити про КЛАС безглуздо. :p

DiD /7AHAC:
На форумі Віаксесфрі.ком в одній з гілок писалось, що картрідер до такого типу тюнерів можна прикрутити. навіть вказували ціну біля 20у.о.
Маю дуже поганий інет, тому не можу сказати конкретніше :(

bodyan:

--- Цитата: DiD /7AHAC;9767 ---...картрідер до такого типу
--- End quote ---

якого саме типу зовнішній чи внутрішній?
Якщо внутрішній, то на мою думку підійде картрідер такого типу, головне щоб на основній платі приймача знаходився відповідний розєм.

DiD /7AHAC:
Малюнка не бачив, але казали, що можна його купити в Польщі(там дешевше, де купують глобо), або в нас у Львові на радіобазарі(тут дорожче)
На базарі майже не буваю, тому про Львів не можу нічого конкретно відповісти(про Польщу теж)...
Але скоріш за все такого типу як ви думаєте.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version