Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Globo 5000

(1/7) > >>

baleri:
у кого такий тюнер пропоную розвивати цю тему по всьому, що зв’язано з чим тюнером

Oleh_Y:
Народ, маю проблем! в мене на глобо 5000 стоїть софт версія VGDO 3.2.88 EMU. Як мені ввести ключі щоб показувало 1+1 інтернешинел, та ТЕТ! Кажуть ключі на ті канали вводяться з пульта! Чи ще якісь канали можна дивитись з вводом ключів через пульт на Амосі, та Сіріусі!

romashkin:
Заходиш в редактор ключів – з пульта 9339
Вкладка BISS
Provider ID 00 00 00 - нічого вводити нетреба , Service ID - dводиш SID каналу, PMT- pid нічого вводити не треба,  вводиш 8 байт ключа ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ і все. SID можна подивитися в таблицях частот супутників ось отут http://www.lyngsat.com
Надіюсь, що нічого не пропустив, бо давно уже таке робив.

В теперішніх софтах зовсім по іншому...
Але краще прошити новий софт і готові ключі,  все є в сусідніх темах.

1978:
Можливо помиляюсь... Але здається це "досить" давній софт і там як колись було привязка бісс іде до супутника. Краще прошити новим софтом.

В даному випадку цитування було лишнє

rus_lv:
Мені теж здається що там прописували канали якось через Турксат і Ямал. В принципі працювало. Якщо поритись в архівах форумів то можна суть процесу відновити. Але, вбачається, набагато легше перешити тюнер новим софтом та додати ключі. Крім того, можливо щось нове відкриється (наприклад Cryptoworks).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version