Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Допоможіть з настройкою шарінгу на Ferguson

<< < (8/11) > >>

slotvin:
Доповнення до вище сказаного.Ця лінійка тюнерів нормально робить з шарою.Недавно брав віп пакет для проби на один день все відкривав італія поляки балтика хотбірт радуга.Правда плюси відкривались з затримкою в 10 секунд але після цього відкривались зразу.

bmv_1006.ukr.net:
Наскільки мені відомо Ferguson 6318 це й і є аналог х-600.

--- Цитата: slotvin від 10:42:51, 11 Березня 2012 ---В мене х-600 для шари я використовую мпсц якщо дивлюсь віацес а для ірдето використовую программу FERGUSON AF WSP v1.2.exe тріко ікстру відкриває нормально.

--- End quote ---

Мені і треба налаштувати шару (мпсц) но відміність - шара буде без компа тобто без FERGUSON AF WSP v1.2.exe.
МПСЦ залито на прошивці роутера TP LINK 3220 і яка вже працює, перевіряв на інших приймачах. Клієнта цікавить пакет TRK-Футбол, але ще добавлю ікстру. Тільки залишилося розібратися з Ferguson-ом і все.

--- Цитата: slotvin від 10:42:51, 11 Березня 2012 ---В тюнері використовую невкамд птички з ідентів незнімаю.Трико щось в мене на мпсц нейде.

--- End quote ---
Тобто я розумію потрібно прописати іденти пакетів з невкамд.

--- Цитата: roma від 17:13:50, 26 Лютого 2009 ---Все розібрався в тюнері в настройках шари потрібно замість newcamd поставити GBOX і все запрацювало  *oohaa* 9_:1

--- End quote ---
newcamd чи GBOX?

slotvin:
Попробуй поставити SSSP і познімати птички з лишніх ідентів на кожному каналі.

westsat:

--- Цитата: bmv_1006.ukr.net від 14:35:04, 11 Березня 2012 ---Наскільки мені відомо Ferguson 6318 це й і є аналог х-600.

--- Цитата: slotvin від 10:42:51, 11 Березня 2012 ---В мене х-600 для шари я використовую мпсц якщо дивлюсь віацес а для ірдето використовую программу FERGUSON AF WSP v1.2.exe тріко ікстру відкриває нормально.

--- End quote ---

Мені і треба налаштувати шару (мпсц) но відміність - шара буде без компа тобто без FERGUSON AF WSP v1.2.exe.
МПСЦ залито на прошивці роутера TP LINK 3220 і яка вже працює, перевіряв на інших приймачах. Клієнта цікавить пакет TRK-Футбол, але ще добавлю ікстру. Тільки залишилося розібратися з Ferguson-ом і все.

--- Цитата: slotvin від 10:42:51, 11 Березня 2012 ---В тюнері використовую невкамд птички з ідентів незнімаю.Трико щось в мене на мпсц нейде.

--- End quote ---
Тобто я розумію потрібно прописати іденти пакетів з невкамд.

--- Цитата: roma від 17:13:50, 26 Лютого 2009 ---Все розібрався в тюнері в настройках шари потрібно замість newcamd поставити GBOX і все запрацювало  *oohaa* 9_:1

--- End quote ---
newcamd чи GBOX?

--- End quote ---
Ставте GBOX SSSP -все буде літати.

april:
Ставте GBOX SSSP -все буде літати.

Вчора пробував Фергюсон на шару через мпцс.
Екстра в мене не пішла , Футболи та Віасат балтика пішли. А з поляків (полсат та цифра+) - частина йде а частина ні. НТВ та триколор не пробував. Пробував на протоколі невкамд - на ньому віасат не йде, на протоколі GBOX SSSP - пішло те що вище написав.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version