Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Допоможіть з настройкою шарінгу на Ferguson

<< < (9/11) > >>

westsat:
Для роботи Екстри в папці mpcs.guess треба підкорректувати номера -
50:0B0F
54:0B0F

bmv_1006.ukr.net:
Питання до april. Яка у вас прошивка що хоть Футболи та Віасат балтика пішли?
Я пробував як мені тут радили "Ставте GBOX SSSP -все буде літати." нейде.
Дії такі: вибираю червоною кнопкою емулятор кардшаринг, в першій строці -> GBOX SSSP, у опції timeoutdelay стоїть якесь число, непам'ятаю то я пробував налаштовувати не в себе. Нуль модемний кабель йде від компа, програма mpcs (mpcs-ide-v5.3), підключаю інший тюнер все йде.
Може ще десь треба добавити іденти, а бо ще щось як у приймачах оупенах? Опишіть детально якщо зможете послідовність дій і яка прошивка?

bmv_1006.ukr.net:
Хто має  FERGUSON AF-6318CR і в кого йде кардшаринг поділіться детально будь-ласка (покроково) налаштуваннями і може й картинками якщо можете. Може і прошивку скинте

slotvin:
В мене х-600 на мпсц неміг 3к запустити мені підказали забрати в всіх документах CAID і IDENT потім перезагрузити тюнер і програму.Я так зробив і все пішдо хтра 3к без проблем шара літає як має бути.

april:

--- Цитата: bmv_1006.ukr.net від 07:25:54, 14 Березня 2012 ---Питання до april. Яка у вас прошивка що хоть Футболи та Віасат балтика пішли?
Я пробував як мені тут радили "Ставте GBOX SSSP -все буде літати." нейде.
Дії такі: вибираю червоною кнопкою емулятор кардшаринг, в першій строці -> GBOX SSSP, у опції timeoutdelay стоїть якесь число, непам'ятаю то я пробував налаштовувати не в себе. Нуль модемний кабель йде від компа, програма mpcs (mpcs-ide-v5.3), підключаю інший тюнер все йде.
Може ще десь треба добавити іденти, а бо ще щось як у приймачах оупенах? Опишіть детально якщо зможете послідовність дій і яка прошивка?

--- End quote ---
Прошивав цією прошивкою, тільки пережени аук_хедітом під свій тюнер. По червоній кнопці, вистав джібокс_сссп, також вибери системи кодування які будуть відкриватися цим протоколом, наступний пункт в меню червоної кнопки, також в timeoutdelay вистав такуж швидкість як і в mpcs.conf параметр timeout. І обовязково щоб екстра працювала пропиши ось це, що радив westsat  "Для роботи Екстри в папці mpcs.guess треба підкорректувати номера -
50:0B0F
54:0B0F

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version