Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Допоможіть з настройкою шарінгу на Ferguson

<< < (7/11) > >>

bmv_1006.ukr.net:
На днях збираюся налаштувати щераз шарудля Ferguson 6318.

У людини TP-link TL-MR322, з настройками роутера (прошивка та MCS) начебто все зрозуміло, но з Ferguson 6318 ще справи немав.
Вже раз минулого тижня ходив пробував робити і невийшло. :'( ,шара через комп на приймач Ferguson 6318 нейшла. Потім підключив простенький Orton 4100с ву-а-ля все йде.
У orton-і вибирав емулятор ShareMax, у Ferguson тут прочитав, що потрібно вибрати у емуляторі (червона кнопка) GBOX чи якось так хоча я того ще незнав і стояло NewCamd і може тому нейшло.
Ще може розпайка СОМ порта має бути інша зараз така: (2-3, 3-2, 5-5), десь бачив що має бути: (1+6-4, 4-1+6, 2-3, 3-2, 5-5, 7-8, 8-7) і ще десь бачив що така: (6-4, 4-6, 2-3, 3-2, 5-5, 7-8, 8-7) тобто 6 замість 1+6. Потрібно міняти розпайку чині, а може щось інше ще потрібно вибирати у тюнері для правильної роботи шарингу?
Хто що порадить для правилної шари?.

slavon:
bmv_1006.ukr.net Зрозумійте Ferguson 6318 та Orton 4100с не зовсім те що буде добре працювати з шарою. Як мінімум, я б радив знайти якісь б/у Опен 8 чи 5 лінійки. Або кращий варіант новий оригінальний Опенбокс С1 чи старі добрі, навіть б/у, СД приймачі з ОС Лінуксом, DreamBox 500S або IPBox. А з Ferguson 6318 та Orton 4100с Ви будете мати постійні нарікання, пізні дзвінки-задовбування від клієнта і як наслідок його висновок - що Ви поганий майстер...  ca.,

bmv_1006.ukr.net:
За якість для роботи з шарою приймачів я сам це все добре усвідомлюю і неодноразово поснював, но як клієнт бачить тільки один варіант - свій. Нарахунок нарікань це їхня справа, адже я попереджаю, які тюнери нормально працюють з шарою і які б я радив для роботи.
Якщо клієнт невзмозі придбати інший то роблю на якому є. І знову ж таки повторюся, я попереджаю про роботу приймачів які нормально працюють з шарою. Якщо клієнт згодом думає придбати інший, чудово у цьому задоволення буде мати тільки він.
А взагалі я б хотів взнати щодо розпайки СОМ порта у пепередньому питанні.

slavon:

--- Цитувати ---зараз така: (2-3, 3-2, 5-5)
--- End quote ---
Розпайка СОМ порту вірна. Попробуйте тим же нуль-модемним скинути налаштування і ключі з приймачу на ПК, для перевірки працездатності СОМ порту.
Тепер що до шари на Ferguson 6318, по моєму, я можу помилятись, літом 2008 р. вийшла остання прошивка від ДВБ-екстрім, а в листопаді приплюснуті, збільшили довжину ЕСМ запитів до максимуму. Також за ці роки декілька раз мінялися параметри кодування ДРЕ пакету 3К - останє, нашумівше - оверкріпт приблизно 1 рік назад. Так що на  Ferguson 6318 ++ і 3К на шару не підуть...
На Ортоні 4100С, Опенбоксі 8, 5 лінійки ситуація трохи краща - але софтова підтримка даних лінійок приймачів також закінчена, маленькі зміни в кодуванні потоку і міняємо приймачі.   :2funny: ca.,   

slotvin:
В мене х-600 для шари я використовую мпсц якщо дивлюсь віацес а для ірдето використовую программу FERGUSON AF WSP v1.2.exe тріко ікстру відкриває нормально.В тюнері використовую невкамд птички з ідентів незнімаю.Трико щось в мене на мпсц нейде.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version