Автор Тема: DIGITAL 5000  (Прочитано 1917 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
DIGITAL 5000
« : 21:57:01, 25 Квітень 2008 »
Привіт.Підскажіть будь-ласка де взяти ПО и загрузчик для цього тюнера !

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #1 : 22:12:26, 25 Квітень 2008 »
Дуже потрібно! Vic В мене вже від цього приймача голова болить!

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #2 : 22:38:16, 25 Квітень 2008 »
Ось ТУТ є всі необхідні програми для роботи з даним тюнером, а ТУТ найсвіжіше ПО на даний момент, а також КЛЮЧІ, а сортіровку каналів можете найти ТУТ

P.S. а хібаж Вам важко скористатись пошуком по даному форумі?  :)

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #3 : 23:30:39, 25 Квітень 2008 »
програма для роботи з тюнером не працює

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #4 : 00:21:00, 26 Квітень 2008 »
Krasyuk-дякую, але в мене чомусь не працює Upgrade 1.0.7, він пише шо помилка якась при відкритті прошивки шо робити?

Відсутній pitsat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 256
  • Рейтинг: +432/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #5 : 02:56:48, 26 Квітень 2008 »
Який у вашому DIGITAL 5000 загрузчик1.06 чи1.07? Можливо потрібна заміна.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
DIGITAL 5000
« Відповідь #6 : 07:31:04, 26 Квітень 2008 »
Як що у тебе не відкривається сама програма Upgrade 1.0.7 ,
то тобі треба спочатку поставити Upgrade 1.0.6 .
І тоді буде вже відкриватися Upgrade 1.0.7 !
Він є тут - Upgrade 1.0.6 !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #7 : 05:11:27, 27 Квітень 2008 »
Дякую! ХРИСТОС ВОСКРЕС! *-P

Відсутній delta1111

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
DIGITAL 5000
« Відповідь #8 : 09:20:23, 02 Травень 2008 »
розясніть будьласка чайнику як вводити ключі власноруч в ємуляторі digital5000.або дайте ссилку по цьому питанню . бісс та інші ключі.не можу ніяк розібратися з цим куди що писати.

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
DIGITAL 5000
« Відповідь #9 : 00:55:11, 07 Травень 2008 »
Загнати через сомп готові ключі . lam
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=849.0 *-G

 

GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2682
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю приймачи DRE 5000,DRE 5001

Автор buksatРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 1613
Остання відповідь 08:00:51, 05 Жовтень 2011
від buksat
Tiger Х100 HD Dolby Digital AC3 - прошивка, список каналів, ключі

Автор СлаваУкраїніРозділ Tiger

Відповідей: 10
Переглядів: 13325
Остання відповідь 07:19:54, 08 Січень 2019
від basaraba
Globo 5000 - на дисплеї світить тільки зелений світлодіод

Автор vasjabrРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 3
Переглядів: 1421
Остання відповідь 23:56:50, 13 Березень 2015
від vasjabr
Ремонт БЖ Digital Satellite Receiver 4100C на ШІМ Viper 32A.

Автор ДжонсонРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 4
Переглядів: 1942
Остання відповідь 16:56:53, 05 Травень 2018
від Джонсон