Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

ГЛОБО і поворотні пристрої

<< < (2/4) > >>

Denja:
magister_of_es
На глобиках не юзалсом треба, а 1.2 протоколом. Тобто вибрати 1.2, нажати на ньому ОК - попадете в меню мотора, а там розберетесь.

ioan:
Меню>>настройка>> далі вибираєм потрібний спутник,жмем кнопку вправо,випливає меню ,верхній ряд-виставляєм потрібний вхід дісека,опускаємся вниз, пише мотор < викл> ,вправо вліво -вибираєм режим 1.2 (позиції)  чи USALS ,жмем ок випадає меню, нижні три строчки ;Goto Reference  ,стаєм на ню жмем ок-мотор поїхав на "0",переходим нижче на Move ,жмем ок ,мотор поіхав на позицію .Переходим на на саму нижню строчку ;Store ,жмем ок ,запам"ятовуєм позицію . Все .В режимі усалс буде їздити крім амоса . на амос ставиш 1.2 і окремо запам"ятовуєш позицію все працює.
Додаю настройки 15W-75E мінімальний список ,в основному нашомовні.

Dirty:

--- Цитата: Denja;5594 ---На глобиках не юзалсом треба, а 1.2 протоколом
--- End quote ---

а чому так?
юзалс зручніше

shpak:
Я нашлаштовував по USALS, але на глобо 7010А. Як на 5000-6000 - не знаю. По USALS вдалось з першого разу і в меню все зрозуміло, але потім прийшлось кожен супутник  на 1-2 кроки підстроїти по максимальному рівню по Дісекс1.2. Але працює добре поки що. Подивлюсь чи не попливуть позиції з часом

ioan:

--- Цитата: Dirty;5618 ---а чому так?
юзалс зручніше
--- End quote ---
так тому і 1.2 що в усалс глобік нехоче їхати на амос .Я пробував кілька прошивок,однаково.Хіба може хто підібрав прошивку ,тоді давайте ії сюда.Нехватало в списку спутника на 53Е ,дописав ,зним все нормально .Амос пробував стирати ,вписував його на інше місце,не помогло .Ну і ще Телстар тре підправити ,бо він прописаний як 15Е а не 15W і відповідно в усалс мотор не туди куди тре їде.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version