Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
ГЛОБО і поворотні пристрої
shpak:
До речі в мене з другого разу антена в УСАЛС встаноаилась на Амос автоматом. Прошивка Стартрек 1.3.50
Dirty:
--- Цитата: shpak;5621 ---потім прийшлось кожен супутник на 1-2 кроки підстроїти по максимальному рівню по Дісекс1.2
--- End quote ---
так
треба все рівно перевіряти позиції, але просто змінюючи орбітальну позицію і слідкуючи за рівнем, наприклад амос може бути 3.5в :cool:
в опенах то реалізовано дуже чітко, а от як в глобо - не знаю, бо нема глобіка в мене
але гадаю що переходити в 1.2 не треба, бо 1.2 - це один протокол, юзалс - другий, просто нет розумію як можна одночасно з двома ними працювати
--- Цитата: ioan ---так тому і 1.2 що в усалс глобік нехоче їхати на амос
--- End quote ---
типу як голдени не їдуть на 90е
shpak:
Нормально працює одночасно і з УСАЛС і з Дісекс1.2. Просто прописуєш відповідний протокол у настройки кожногоіз супутників. У мене Дісекс1.2 для Ямалу і відповідно УСАЛС для всіх інших супутників
shpak:
Ще одне спостереження. Після оновлення софта на Стартрек 1.3.55 збились всі настройки по УСАЛС, прийшлось перенастроювати на Дісекс1.2. Висновок: не у всіх софтах коректно прописаний УСАЛС.
Roman1968:
--- Цитата: shpak;7046 ---Нормально працює одночасно і з УСАЛС і з Дісекс1.2. Просто прописуєш відповідний протокол у настройки кожногоіз супутників. У мене Дісекс1.2 для Ямалу і відповідно УСАЛС для всіх інших супутників
--- End quote ---
Так воно і є.Правда в моєму випадку позиція Ямал відповідає,що супутник за зоною досяжності.Дивно.:confused: І ще чому позиціі супутників відмічені УСАЛС інколи "пливуть" на 3-4 імпульси при цьому другі відмічені Дісекс1.2 тримаються на місці?
Навігація
Go to full version