Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

ГЛОБО і поворотні пристрої

(1/4) > >>

shpak:
Хотів би відкрити нову тему. Інформації в Інтернеті багато, але хотілось би поспілкуватись про роботу супермаунтів саме в парі з ГЛОБОподібними. На затравку таке питання. Придбав супермаунт Мoteck Digipower SG 2100. Може хто підкине російсько або україномовну інструкцію до цього пристрою. В комплекті тільки інгліш. Дякую

shpak:
Вчора нарешті після тривалої підготовки встановив мотопідвіс Moteck SG 2100A в звязці з ГЛОБО 7010А. В принципі все получилось с першого раза благо інформації в Інтернеті навалом. Але виникло кілька питань до спеців. Настроював за допомогою USALS. Після того як піймав свій південний супутник (в моєму випадку - це Астра 23,5Е) на все інші супутники, які були прописані в сеттінгах, тюнер настроївся автоматом, крім чомусь Амоса. На Амос мотор крутити не хоче . Питання по цій проблемі власне для связки мотопідвіса з Глобо я зустрічав і раніше в форумах, але відповіді як її вирішить не знайшов пока ніде. Але для меня це питання не критичне так як я залишив робочим стандартного 4-хголового дракошу (Ам-Сір-Хб-Астр19). Більше мене хвилює питання як настроїтись на Експрес22 з 53Е. Цей супутник в сеттінгах не прописаний, а можливості добавити його в Глобо 7010А я не знайшов.
Питання 1 Чи можна цей супутник зловити вручну і запамятати за допомогою Дісекс 1.2, чи може хтось дасть прошивку де цей супутник прописаний в сетінгах для USALS. Дайте пораду.
Питання 2 При спробі настроїтись на супутник східніше 83Е (я хотів зловити Ямал201 90Е) зявляєтся повідомлення - "супутник за межами доступу". Наскільки це правдоподібно для Львівскої обл. і чи можна  прийняти цей супутник на антену офсет 0,85 м?
Дякую

Vetal999:

--- Цитата: shpak;5331 ---
Питання 1 Чи можна цей супутник зловити вручну і запамятати за допомогою Дісекс 1.2, чи може хтось дасть прошивку де цей супутник прописаний в сетінгах для USALS. Дайте пораду.
Питання 2 При спробі настроїтись на супутник східніше 83Е (я хотів зловити Ямал201 90Е) зявляєтся повідомлення - "супутник за межами доступу". Наскільки це правдоподібно для Львівскої обл. і чи можна  прийняти цей супутник на антену офсет 0,85 м?
Дякую
--- End quote ---

1 - Можна. Для цього на будь-яку вільну позицію прописуєш транспондер з 53Е і крутиш по дайсік 1.2 тарілку поки піймаеш сигнал. Потім скануєш сліпим пошуком супутник і запам"ятовуєш.
2- В меню 7010а є підменю (калькулятор) для визначення позиції.

shpak:
Дякую, я все так і зробив і все вдалось

magister_of_es:
Яя встановив Стронг 2100, настраював по Опенбоксу 810. Там все зрозуміло : ввів дані, перейшов на "нуль", далі "йти на позицію " і все добре працює, немає ніяких зауважень.
Підключив замість Опена свій Глобо 5000, софт 3.3.57
і не зрозумів як встановити мотор на позначку "нуль".
Війшов Меню,Настройка, Вибрав USAlS,вписав широту і долготу, і не знаю що робити далі. I ось не знайшов як перейти на супутник. Підкажіть будьласка.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version