Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який тюнер купити????
Ігор Горбусь:
А я би радив з тієї партії брати вже оригінала 820 ! Там хоть є два модуля і картоприймач .
На карточку правда надії зараз мало , хіба що Триколор , і то він вроді тільки з модулем
йде , а ось на модулі ще перспектива є , чи на HDTV , а може Віасат схамениться і
випустить модуль на Віжн ТБ , куча ж тюнерів з модулями на Україні !!!
Арчи®:
--- Цитата: Dirty від 22:37:28, 02 Березня 2008 ---модер сат форуму набив майже 7 сотен постів і не знає який тюнер купити....куди ми котимся????
--- End quote ---
Це дуже добре, що хлопець не соромиться питати не дивлячись на статус
Немає в цьому нічого страшного, все знати неможливо
@gotsanyuk O0
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Арчи від 12:35:59, 03 Березня 2008 ---
--- Цитата: Dirty від 22:37:28, 02 Березня 2008 ---модер сат форуму набив майже 7 сотен постів і не знає який тюнер купити....куди ми котимся????
--- End quote ---
Це дуже добре, що хлопець не соромиться питати не дивлячись на статус
Немає в цьому нічого страшного, все знати неможливо
@gotsanyuk O0
--- End quote ---
Підтримую !!!
gotsanyuk:
Треба думати не тільки про себе ;) . Думаю не тільки в мене виникне дане питання 9_:1 . І та людина вже буде дещо знати, і мати більше інфи. *-< .
Попробую ще шару на цім тюнері, тільки через це я його і брав 9_:1 Якщо буде шара показувати залишу, а якщо ні то 9_4 ... Як тільк попробую відпишусь.
За відповіді всім подякував ca.,
ig0r:
--- Цитата: gotsanyuk від 16:28:56, 03 Березня 2008 ---Треба думати не тільки про себе ;) . Думаю не тільки в мене виникне дане питання 9_:1 . І та людина вже буде дещо знати, і мати більше інфи. *-< .
Попробую ще шару на цім тюнері, тільки через це я його і брав 9_:1 Якщо буде шара показувати залишу, а якщо ні то 9_4 ... Як тільк попробую відпишусь.
За відповіді всім подякував ca.,
--- End quote ---
Я гадаю,що шара на ньому буде йти нормально!
Мені здається нормальний апарат! O0
Навігація
Go to full version