Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який тюнер купити????

<< < (3/19) > >>

gotsanyuk:
Може краще Дріма 500 ???  *-G Або якогось іншого? Є можливість ще поміняти

Dirty:
модер сат форуму набив майже 7 сотен постів і не знає який тюнер купити....куди ми котимся????

tosat:
ці 810 Джеферсони досить дорогі.., мені одного разу сказали 81 у.е, оригінал я можу взяти за 96, як бачимо різниця в 15 зелених, але вважаю, що економити не потрібно, особливо коли купляєш для себе, от Горбусь за звук правильно написав, а я добавлю, що відеопроцесором від Sonі там і не пахне, крім того немаловажна така річ як гарантія, що буде, коли він в Тебе поламається..?Так, що не все те золото, що блистить.., я ще б міг зрозуміти коли підробка коштувала в 2 рази менша від оригінала, а так...
Підробки кращої якості я і сам бачив, але це не були Джеферсони, а точні копії оригіналів.., були навіть і взагалі без напису фірми, так що miko, що там майстри кажуть не знаю, бо сам не один тьюнер вже встановив і бачив як вони себе поводять на різних телевізорах, особливо це стосується дешевих LCD моделей...

tosat:

--- Цитата: gotsanyuk від 22:30:22, 02 Березня 2008 ---Може краще Дріма 500 ???  *-G Або якогось іншого? Є можливість ще поміняти

--- End quote ---
візьми краще Дріма, але обов"язково з гарантією мінімум на півроку, бо потім пожалієш...
Дрім це комп з можливість прийому САТ ТВ...

usb22swl:

--- Цитата: Dirty від 22:37:28, 02 Березня 2008 ---модер сат форуму набив майже 7 сотен постів і не знає який тюнер купити....куди ми котимся????

--- End quote ---

Добре що питає! Це знадобиться не тільки йому.
gotsanyuk  O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version