Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Який тюнер купити????

<< < (5/19) > >>

Sl@vko:
Доброго всім дня! Чи відомо комусь яка зараз ситуація з тюнерами Echosmart? В інтернеті знаходжу тільки інформацію річної давності, а одна контора в Ужгороді зараз їх пропонує. Хвалять за можливість считувати softcam.key прямо з USB-флешки. Дайте пораду, чи вартий він уваги.

bogdan14:
Я би тобі його не радив . Поперше тобі буде дуже важко знайти на нього програмне забезпечення а подруге він ще мало тестований.

Ігор Горбусь:
Вже краще  Openbox X-770CIPVR , він теж з флешки зчитує ,
крім того на неї ще й записує ! Відразу цифровий відік ,
і програмного забезпечення до нього валом !!! O0

M1sha:
Ті тюнера, які були актуальні рік-два назад , сьогодні вже смішні. Вони як мобілки, чим дорожчу взяв, тим більші гроші загубив.
А  через рік  піде мода на багатосистемні , всестандартні, з диском  на 5-10 терабайт, на 2-3 тюнера в одній  коробці.
Купляйте Ево700еС, компонентний вихід,  дуже  швидкий проц, показує картинку там де  будь-який інший тюнер рве і розсипає, в цьому  йому рівних немає. 
SKY GATE, пише на флешку, обновлення, ключі з флешки бере, МР-3, графічні файли обробляє.Має сліпий пошук,шукає дуже  старанно і швиденько.
Коли моя флешка бувала на чужих компах, я вставляв в нього і бачив нові приховані  вірусні  файлики , на ньому їх і видаляв.Коштують 50-60 у.о.(гурт) Ще цікавий DREAM CINEMA.Для себе особисто вважаю добре мати сателітну карту в комп,з шарінгом, поворотку.

Дімич:
Ось сиджу читаю відповіді бо завтра самому потрібно йди на базар та купувати тюнер (Globo 6000 здох безповоротно), отож всеж таки який ліпше? Щоб можна було без проблем самому вдома перепрошити, знайти свіжі ключі та прог.забезпечення свіже, щоб не зовсім іржаве залізо було і ціна нормальна. Будь-ласка порадьте  *}{*!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version