Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який тюнер купити????
sat-pl:
--- Цитата: gotsanyuk від 20:49:25, 02 Березня 2008 ---Дякую за відповіді ca., . Купив я тюнера х-810 та от тільки на ньому написано "Jeferson" питання: це клон опена чи чому пише на ньому таке??? *-G
--- End quote ---
Краще би нічого не брав !!!
Yaro:
--- Цитата: sat-pl від 21:31:09, 02 Березня 2008 ---
--- Цитата: gotsanyuk від 20:49:25, 02 Березня 2008 ---Дякую за відповіді ca., . Купив я тюнера х-810 та от тільки на ньому написано "Jeferson" питання: це клон опена чи чому пише на ньому таке??? *-G
--- End quote ---
Краще би нічого не брав !!!
--- End quote ---
Правильно Міша тобі каже, вже краще почекати та купити HD-тюнер, під 200 євро можна, он в Польщі вже такі є :)
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Dimon 24 від 21:00:01, 02 Березня 2008 ---Якщо пише "Jeferson" то це 100% клон :( . Хоча коли я мав брати собі тюнер то мені багато хто з наших місцевих майстрів рекомендували купити саме Jeferson тому що він нормальна по ціні і по якості підробка опен Х-800
--- End quote ---
Звук у нього не якісний , тихіший ніж у орегіналі та інших підробках , на деяких телевізорах чути шум ! 9_4
miko:
--- Цитата: 24 від 21:00:01, 02 Березня 2008 ---Якщо пише "Jeferson" то це 100% клон :(. Хоча коли я мав брати собі тюнер то мені багато хто з наших місцевих майстрів рекомендували купити саме Jeferson тому що він нормальна по ціні і по якості підробка опен Х-800
--- End quote ---
Dimon так 810 чи 800?
gotsanyuk:
Я що мільйонер *-W ??? Просто випала нагода продати свого ветерана ф100 і за майже таку саму ціну купити 810 хмеле . Думаю таким шансом не нехтують... :)
Навігація
Go to full version