Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DREAMBOX DM 500-S (китайський)
Остап:
Стосовно 39 градуса пропиши трансподери в тюнер з 39 а тоді скануй.
Ronaldo:
--- Цитата: Остап від 11:51:15, 02 Січня 2011 ---Стосовно 39 градуса пропиши трансподери в тюнер з 39 а тоді скануй.
--- End quote ---
Транспондери в ньому були залиті, проблема в тому що бачить лише 3 канала з вертьикалі, я взяв видалив всі вертикальні транспондери, залишив лише гороизонталь і вони знайшлись усі, правда показує 10 секунд, потім пише немає сигналу і знову починає показувати і так постійно майже, а спорт1 і спорт2 навіть не хочуть стартувати! Молживо потрібно мого тюнера занести до майстра, можливо там проблема в живленні LNB???
Ronaldo:
--- Цитата: vitivan від 12:26:58, 03 Січня 2011 ---Передай зремонтую.
--- End quote ---
Ну нарешті хоч хтось мав справу з такою проблемою!!! Я б з радістю Вам заніс, та не знаю Вашої адреси! А якшо ми живемо у різних містах, то порадьте шо казати майстру у нашому місті, щоб шось лишнє він не випаяв у мене! Буду вдячний! Я з міста Хмельницького! Чекаю на допомогу!
vadimd:
--- Цитата: Yaro від 08:03:47, 30 Грудня 2010 ---
--- Цитата: vadimd від 11:58:28, 29 Грудня 2010 ---коли переключаю канал з сіріуса на амос,починає писати - зачекайте розвертається на амос
--- End quote ---
Бо у вас виставлений мотор на Амос чи Сіріус, поставте дисек 4х1 1.0, і вся проблема.
--- End quote ---
Та я написав,що протокол 1.0 стоїть. Просто на дрімах виявляється коли стоїть дисек 4х1 потрібно порти буквами позначати(аа,аб,ба),а я цифри(1,2,3) ставив,ось того і глючило.
*-I
carder:
Од бачете проблема вирішена!
Бувають глюки за власної необізнаності та неуваги але тепер все добра у вас працює я так розумію. O0 ca., *-I
Навігація
Go to full version