Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DREAMBOX DM 500-S (китайський)
Остап:
У Вас тарілка на моторі? Якщо ні то скільки супутників приймаєте і який Дісек у вас стоїть?Щоб чимось вам зарадити потрудіться описати детально що і як.
Yaro:
--- Цитата: vadimd від 11:58:28, 29 Грудня 2010 ---коли переключаю канал з сіріуса на амос,починає писати - зачекайте розвертається на амос
--- End quote ---
Бо у вас виставлений мотор на Амос чи Сіріус, поставте дисек 4х1 1.0, і вся проблема.
--- Цитата: vadimd від 11:58:28, 29 Грудня 2010 ---коли переключаю канал з сіріуса на амос,починає писати - зачекайте розвертається на амос,хоча назад чи на хотбірд переключає без проблем. ЛНБ теж виставлено все на дісек1.0 шо за глюк?
--- End quote ---
В налаштуваннях LNB вимкнути всi зайвi протоколи DiSEqC, окрiм 1.0, а саме на Амосi.
Ronaldo:
Доброго дня усім форумчанам!!!! Усіх з наступаючими святами вітаю!!! Я починав цю тему сам, все вивчав і є вже деякі зсуви на краще, вмію шити 500-го, настраювати і т.і. Але зіткнувся нещодавно з проблемкою (хоча вона мені не дуже заважає) - поставив собі дісека на 8 і при переключенні зі спутників часом пише мій дріма немає сигналу (перемкнути), чекаю 5 секунд і все показує і + Hellasat 39 не сканує, знаходить тільки 2 болгарських канали! Нарікань до дісека немає тому що приносив маминого такого самого тюнера працює ідеально на всіх супутниках, прошивав і набіло і дакстар і джеміні! Можливо хтось стикався з такою ситуацією, буду вдячний за допомогу! Доречі є одна фішка - в настройках супутників коли я міняю на нестандартну користувача конфігурацію, воно мені не зберігається, а постіно пише багато супутників через DiseqC мотор, хоча в мене мотора немає! (здається що тут нюанс!). Чекаю допомоги у вирішені проблеми!
Ronaldo:
Усіх з Новим роком!!!!! 1607-4 Всім успіхів у Новому році!!! А з моєю проблемкою ніхто не зтикався, не може допомогти, чи всі поки що за столами, а не за компом??? *-I
Навігація
Go to full version