Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (15/28) > >>

Остап:
, а спорт1 і спорт2 навіть не хочуть стартувати.А як ви зібрались дивитися канали з П+  які переїхали на Астра 31.5? Невже показують відкрито?

Ronaldo:

--- Цитата: Остап від 18:11:46, 03 Січня 2011 ---, а спорт1 і спорт2 навіть не хочуть стартувати.А як ви зібрались дивитися канали з П+  які переїхали на Астра 31.5? Невже показують відкрито?

--- End quote ---
Дивлюся пакет віп і спорти якраз йдуть поки що з 39 хеласата, мамин тюнер відкриває на ура!!! А мій трохи поломаний(тупить)!УУУУУУУУУУУуууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хтось допоможе мені зпаяти чи нє????

Ronaldo:
Добрий вечір! Завтра несу тюнера майстру! шо йому казати як правильно??? шо йому паяти??? *-I

Android-80:

--- Цитата: Ronaldo від 18:14:55, 04 Січня 2011 ---Добрий вечір! Завтра несу тюнера майстру! шо йому казати як правильно??? шо йому паяти??? *-I

--- End quote ---
Якщо "лікар" нормальний, то сам діагноз встановить. :-Р Вам потрібно пояснити йому суть Вашої проблеми. А якщо майстер не знає, що йому паяти, то вихід один-нєфіг пхатись до дріма,якщо не розумієшся. Майстрів по дрімах зараз не важко знайти!!! Он подивіться, по радіоринках всі сидять з паяльниками через контейнер і паяють конденсатори. *-A Думаю, що серед них є і такі, що і в дрімі "конденсатори" перепаяють. :-Р

vitivan:
можеш передати мені, якісно відремонтуєм, підняли людям не один важкий дрім незалежно від моделі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version