Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DREAMBOX DM 500-S (китайський)
tosat:
Можливо.., але напрошується питання, чому тоді китайці не зроблять точної копії..? (А то вічно проблеми з підбором софта на клонах (і не тільки на дрімах), про якість та надійність я вже мовчу.. >:(
Якісні копії 500-тих бачив, але на жаль, на ринку пропонують некондиційний ширпотреб..(навіть блок живлення не те що серійного номера не має, але навіть маркування фірми, ну а електроліти в них, то вічна проблема, як і в любих дешевих тьюнерах..)
А пост вище мене спонукало написати те, що мій сусід, що приносив китайця 800ХД, коли побачив як працює 500ХД та його дизайн, зразу замовив і собі такогож - деколи люди просто не знають відмінностей і те, що базарники пропонують купити за ті самі гроші два китайця, робить погоду, але коли людина візьме в руки пульт та попереключає канали різницю бачить зразу..(про дизайн надійність та гарантію я вже просто мовчу..), особисто я вважаю, що коли куплений ХД телік за 2 шт. баків, то і тьюнер має бути відповідний, а не китайський Ортон за 200 грн., як часто у нас спостерігається.. :):2funny:
bodyan:
З особистої практики мав справу з двома проблемними оригіналами 800HD в одному проблема з -> error в іншому проблеми з сигналом. По гаранітї все було замінено.
Стосовно клонів мав справу тільки з ss 70 і відсутнім кулером. З проблемностей варто відмітити підржавіння в пульті затисків елементів живлення і доволі таки високе нагрівання. Проблемних наразі не зустрічалось.
В жодному разі не агітую за клони, просто констатую факти з власної практики ...
VictorZ!:
В мене Дрім500 китайський. Залив імідж Nabilo з нашого фоуму, підправив трохи під себе ( в мене мотор+ще одна голова на 36Е) - і ніяких проблем. Рідко, раз в місяць, чогось пропадає мережа - лікується вийманням-втиканням штекера мережі- і все. Чудовий китайський тюнер!
Vova68:
у мене мережа не прорадає
vadimd:
А вмене проблема така, коли переключаю канал з сіріуса на амос,починає писати - зачекайте розвертається на амос,хоча назад чи на хотбірд переключає без проблем. ЛНБ теж виставлено все на дісек1.0 шо за глюк?
Навігація
Go to full version