Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (11/28) > >>

Остап:
Теж користуюся Дрімом китайським все ок брав у Фокс Тараса.Часами сітка губиться але це не смертельно.Про це вже писалося а на шарінг добрий тюнер.

Vova68:
я також згідний

avalon13:
о, чудово, зразу люди почали писати позитивні відгуки про 500-й  O0. Може ще хтось підкаже чи нормально в нього працює петльовий вихід, а то стикнувся з такою проблемою на Ортоні 4060, тепер підозріваю в цьому всі маленькі тюнери  derisive.gif

tosat:

--- Цитата: tosat від 08:34:12, 28 Грудня 2010 ---Юзав я недавно тут дрім 500HD - відгуки, все просто супер(тут і шв. переключення каналів, стабільність роботи, безшумність вентилятора та дизайн, оновлення п/о прямо з сервера підтримки без проблем), в той же день принесли китайця дріма 800ХД, на ньому стояв імідж Джеміні, так навіть час переключення по менюшках 2-3 сек.., вентилятор гуде і не виключається в стендбаї, навіть такі деталі що кнопка вкл. на передній панелі прикріплена криво та явно пожаліли китайці фарби на пульт, він не такий сріблястий як на оригіналі, а якийсь сірий.., ну про зміну іміджів я вже мовчу, бо вічно треба патчені шукати, а оригінальний прямо не залиєш.. >:(, одним словом поюзавши оригінала китайця вже не захочеш..

--- End quote ---

Висновки робіть самі...

bodyan:
Клон клону різня  derisive.gif

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version