Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (8/28) > >>

Ronaldo:

--- Цитата: VictorZ! від 13:39:27, 01 Серпня 2010 ---Нє, ну правильно - якщо файл бекапу названо мій_бекап1.img , то і в команді запису також має бути назва саме того, конкретного файлу !!!!!!! 
як пояснити.....
першою командою Ви створюєте бекап під будь-яким іменем файлу, наприклад bek.img
в другій команді, яка записує імідж в дрім, також треба використовувати bek.img, а не flash.img
Вам написало, що файлу флеш.імг не знайдено в каталозі тмп!!!!!   то покладіть туди його або перейменуйте Ваш файл бекапу!

--- End quote ---
поклав і перейменував все рівно те саме пише! Але після того як я погрався вашими порадами - включаю дрима а він один в один такий самий як мій домашній став, всі сортування і настройки, дивлюся супер, аж зрадів, думаю перегружу я того дріма, пререгрузив і після цього він не хочу запускатися горить зелена лампочка і ніякої реакції!

VictorZ!:
ага, буває таке в китайців..... і в мому було. Нічого страшного - перезалийте імідж і все появиться.

А виключається з пульта?  Якщо так, то все нормально.

Ronaldo:

--- Цитата: VictorZ! від 13:52:04, 01 Серпня 2010 ---ага, буває таке в китайців..... і в мому було. Нічого страшного - перезалийте імідж і все появиться.

--- End quote ---
Та я вже з ним 4 години граюсь, краще прошю не бекапом, а нормальним іміджем який всім ставлю, просто прийдеться погратись з сортуванням каналів! Чи може можна з мого готового дріма просто скопіювати якусь папку і закинути в нового прошитого, але без фаворитів? Чи таке з дрімами не проходить?

VictorZ!:
Воно то проходить, але там папки трохи хитро зв"язані можуть бути між собою. тому я маю пару бекапів і лию той, що конкретно зараз треба. причому лию по вай-фаю з нетбука, навіть не бачу дріма в другій кімнаті...

Ronaldo:
Виходить що я майже правильно все зробив, я маю на увазі через ДЦЦ злив бекап, просто сама прошива не лягла як то кажуть на новий тюнер? в цьому вся проблема мабуть?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version