Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DREAMBOX DM 500-S (китайський)
VictorZ!:
Значить не зробив бекап. Він має мати розмір біля 8 МБ і робиться командою cat /dev/mtd/3 > /tmp/backup1.img , після чого в дрімі в папці tmp має появитись файл бекапу backup1.img зі всіма каналами, фаворитами і навіть даними для шари :2funny: :2funny: :2funny:
Ronaldo:
--- Цитата: VictorZ! від 12:33:22, 01 Серпня 2010 ---Значить не зробив бекап. Він має мати розмір біля 8 МБ і робиться командою cat /dev/mtd/3 > /tmp/backup1.img , після чого в дрімі в папці tmp має появитись файл бекапу backup1.img зі всіма каналами, фаворитами і навіть даними для шари :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Я зробив бекап за допомогою програми Дрімап і файл має 7,4 мегабайт, я його і зашив в новий тюнер, а там пусто
VictorZ!:
Яка різниця, як Ви робили???? Я написав, як ТРЕБА робити. Спробуйте і побачите. І прочитайте мій пост №28 в цій темі.
Ronaldo:
--- Цитата: VictorZ! від 12:43:46, 01 Серпня 2010 ---Яка різниця, як Ви робили???? Я написав, як ТРЕБА робити. Спробуйте і побачите. І прочитайте мій пост №28 в цій темі.
--- End quote ---
Роблю все повністю так як Ви написала через тотал командер, в самому кінці пише
Erased 7936 kbite - 100% complete
cp: flash.img: No such file or directory
/tmp >
VictorZ!:
Нє, ну правильно - якщо файл бекапу названо мій_бекап1.img , то і в команді запису також має бути назва саме того, конкретного файлу !!!!!!!
як пояснити.....
першою командою Ви створюєте бекап під будь-яким іменем файлу, наприклад bek.img
в другій команді, яка записує імідж в дрім, також треба використовувати bek.img, а не flash.img
Вам написало, що файлу флеш.імг не знайдено в каталозі тмп!!!!! то покладіть туди його або перейменуйте Ваш файл бекапу!
Навігація
Go to full version